my mame izbu spolu a ona spala a vedla postele mala polozeny pohal s vodou. zrazu jej padol vankus na pohar a voda sa vyliala na mobil a tialkove od tv hned som skocil po mobil najskor nesiel reproduktor ale uz ide ale to dialkove nejde nasralo ma to z
a co takto normalnym tonom vysvetlit ze co sa naozaj stalo....aj ja mam sestru ktora nechava vsade pohare s vodou a podobn...ale nastastie nemame spolu izbu
vidis chuda tak aj ty to mas tazke ona je asi mamickkin a ocinkov milacik tak vsetko je zle na teba...zas ja s kikou my sme retosky. a u nas to neni take...
13.ja mam strasieho brata,a da sa snim,len ked nieco newiem ohladom pc tak vzdy ze boze a chyta nervy,hh.,inak ja obcas bratovi upratujem,ale len obcas
nastasti my s kikou sme normalne a nevyhovarame sa jedna na druhu vecsinou ale aj tak to mam tazsie jak ona lebo kristinka je prvorodena vnucka a aj dcera takze...kika mohla aja nemoze..asi tak je to u nas..
jupi zobrali ma uz aj na hotelku asi nakoniec na hotelku ide,mmm... jupi a nini sa hrala s tym onym co si jej dal a nevioem ci si aj na tasku nedala to prasiatk jezis ta srsnica je taka trapna neznasam ju
vyjadrim sa len k tej kurve no na nu sa ani pozerat neda to susedov slepy pes by sa jej zlakol a pocuvat ju no este horsie to lutujem zajacov bo maju take velke usi a ti co ju poznaju no amen
hahahahahhahahaa ten slepy pes to bol odpal jaj sak si pekne pozri jej forum a moje a kikine fora co tam vypisuje jake traposiny ona je prijebana kurva...!!!!!!!no ani ja uz mi leze nanervy ze stale do tych fori pise ...pica jaj vsetci ju neznasaju ale nevedia je to asi ppovedat!!!ja som jej to uz davno povedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale inak pohare s vodou nikde nenechavam, ja skor zvyknem nechat uz prazdny
13.ja mam strasieho brata,a da sa snim,len ked nieco newiem ohladom pc tak vzdy ze boze a chyta nervy,hh.,inak ja obcas bratovi upratujem,ale len obcas