@8 Jak sa chlapec brani, a ano, hlavne to je detinske Je to blbost, nikto to nepozna, nikto sa nic neodvazi odtrhnut, a potom spravit, je to trick, aby predali naramky ktore stoja 5 centov za 2 eura...
Náramky sú zbytočnosť - veď sa stačí opýtať a máte to bez nutnosti zápasiť s nejakou gumenou kravinou - a ešte sa aj zdokonalíte pri formulovaní neštandardných požiadavkov a návrhov
K téme - je to len "nevinná" móda - po pár týždňoch to prejde
ano viem ze take nieco je..pred dvomi rokmi som to nosila na ozdobu (pretoze take nikto nemal).........ale teraz to uz ma kazdy stale si to len trhaju je to trapne a aj tak to nesplnia..a uz sa mi to ani nepaci
je to dosť stare počula som o tom už dáávno a je to podla mna trápne, u nás si to každý strháva. ale celkom sa mi páčia, kedže naramky mám rada chystám sa ich kúpiť ale do školy ich nosiť nebudem
u nás to už bolo dávno.. ale stále si to niekedy dám, milujem náramky, hocijaké! a u nás sa to nestŕha(lo), veľa kamošov ani nevedelo o tom že tie náramky majú dáky význam
Hnus. Po meste vidím 12-13 ročné deti, čo to majú vyše lakťov dobre že nie ... Buď nevedia, čo tie veci znamenajú, alebo je táto doba už natoľko skazená, že s tým začínajú už takéto decká ...
Nám to davali v skole an rozlučke ani som nevedel očo ide mam zlty cerveny zeleny oranžový a pacisami to ked je to tak pokope spolu tvoý taký hrubý naramok asi to tak zlepím
Mám ich na ruke asi 3 a nikto mi nič nestrháva, lebo pre nás stredoškolákov sú to len náramky a nikto nič nekomentuje.
Za to, že niekto nosí náramky nemusí byť hneď skazaný.
Kde sme. "Nevedia, čo znamenajú náramky" kravina na entú. Si myslíte, že niekto sa hentým riadi alebo čo?... Nachápem, čo vás poburuje na to, že má niekto na ruke náramok.
Mňa skôr poburuje to, kto vypustil takú debilinu do éteru. Tie náramky som mala doma dávno, všetko bolo v poriadku a zrazu nejaký debil prišiel s tým, že sú to sex náramky a vy sa za to idete zblázniť. Hm, davová psychóza?
smiešne a detinské. Jedno obdobie som nosila čierne ( po jazyku sex náramkou čítaj "sex v misionárskej") a kebyže mi ho niekto strhne, tak ho zjebem jak koňa a pošlem ho kademožno !
a nemusia nič "zrobiť" bože, jak sa natom smejem že sex náramky.. lol, už len názov hovorí za svoje .. omg
Aj moja malá sestra chodí ovešaná tými náramkami, v podstate každá malá baba to teraz má. Riaditeľ im to vraj v škole bral, ale neprikladám tomu význam..isto by žiadne 7r. decko nemalo gule čo i len pobozkať chlapca na lice.No čo my sme mali pokémonov oni majú náramky
@rheia boze ja ta milujem. konecne nejake mlade dievca, co ma rozum. kiez by vas bolo viac! cele sexnaramky su naozaj len detmi umelo vytvorena legenda a az sa mi rozum zastavuje, kolko debilov aj tu na birdzi tomu veri
Blbosť...totálna...aj u nás ich nosili spolužiačky ako bolo už spomínané že po lakte ale mne sa to tak nepáči...ja nosím čierny a červený ked mám také farby oblečenia toť vše.
@rheia ja neverim ani tomu, ze to trapi to ministerstvo. ved aj ked skusim o tom googlit, ziaden oficialny zdroj nic take ako sexnaramky nepotvrdzuje... len plno amaterskych detskych stranok je o tom. tie nemaju ziadnu hodnotu. je to nieco podobne ako nechvalne zname "duhove party" v USA, o ktorych tam tiez kazdy hovori, ale nikto na ziadnej nikdy nebol
mne sa páči, ak ich mám na ruke alebo dakto ich má na ruke. ale ja osobne im žiaden význam nekladiem, skôr ich nosím iba pre ten jednoduchý vzhľad. A už vôbec sa nezamýšľam, čo ktorý znamená.
debilny vymysel cele sex naramky......uz vidim jak idem po meste uvidim holku s naramkama dobehenm knej strhnem jej jeden a pojdeme hned polu nekam sulozit lebo som jej ho strhol .......ale inac vypada to celkom fajin take gumy na rukach ....ale ze by sa podla toho niekto riadil pochybujem
Nosím pár ružových a pár čiernych , ale len ku oblečeniu ako doplnok...Nie kvôli takému účelu Iba žlté sú zlaté Hm a btw trz to nosia aj deti vo veku 5-10 rokov a ako je to riadna špinavosť kedže tie deti to podaktoré berú vážne =P už len predstava je hnusná..
je to trápne po škole chodí každá pipka s týmito náramkami až pomali po rameno!!... a vôbec to ani nevyzerá dobre... v lete som mala jeden od kamarátky, zdá sa mi, že žltý (objatie)...ale vtedy okolo toho ešte nebolo také haló
yeah v číňaku za 50centy kupíš 12 ...a inak u nás v škole (áno je to stredná škola) sa trhali vo veľkom, ale to bolo absolútne zo srandy a nikto to nesplnil nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Na našej škole tým chodí ovešaná každá pipka ....
nenosím náramky ale ak by mi niekto nejaký strhol tak by som sa ho dotkol na tvári päsťou
K téme - je to len "nevinná" móda - po pár týždňoch to prejde
Za to, že niekto nosí náramky nemusí byť hneď skazaný.
Kde sme. "Nevedia, čo znamenajú náramky" kravina na entú. Si myslíte, že niekto sa hentým riadi alebo čo?... Nachápem, čo vás poburuje na to, že má niekto na ruke náramok.
Mňa skôr poburuje to, kto vypustil takú debilinu do éteru. Tie náramky som mala doma dávno, všetko bolo v poriadku a zrazu nejaký debil prišiel s tým, že sú to sex náramky a vy sa za to idete zblázniť. Hm, davová psychóza?
podľa mňa náramok jak náramok, a sex náramok to je chujovaina
a nemusia nič "zrobiť" bože, jak sa natom smejem že sex náramky.. lol, už len názov hovorí za svoje .. omg
jj aj on si to myslí tak ich nosí ďalej.... aj ja nejaké nosím ale či to sú sexnáramky to neviem
Ja som to videla na jednej babe no.. Podľa mňa to je chujovina ,ktorá zas prišla z Ameriky a všetci sú z toho namäkko