Nevidel niekto z vás tento film? Plánujem ísť naň do kina, ale čítal som zopár zlých kritík, tak by som chcel vedieť aký máte na to názor vy - užívatelia birdzu.
Zatial som ho nevidel ale mal som možnosť vidieť nejaké teasery, trailery a ukážky s filmu. A celkom sami pozdával. Aj na csfd má 70% čo si myslím že je celkom pekné číslo.
Ja to poviem takto: ak sa ludom pacil serial tak sa bude pacit urcite aj film kedze je to robene na ten isty styl (zo serialu som videl tak 3 casti z filmu asi tak 30min dokopy, rozne pasaze a nie trailery atp). Takze podla mna to pre teenagerov velmi nie je respektive zrejme vacsinu bavit nebude a na do kina na to chodia vacsinou tak zeny okolo 30tky.
Viem to pretoze v jednych nemenovanych kinach makam ...
ja som bola a myslim ze celkom spoko film..niektore pasaze vtipne niektore smutne niektore stastne...dost dlhy je ten film ale je to taka pohodka myslim ze skor to zaujme baby sa stavim ze sa v mnohych situaciach najdu a to oblecenie..no jedna basen
sme na tom dneskaj boli, sranda to je, ale niektore casti su aj vazne...smutne...prisla som si na svoje..serial som v zivote nevidela, ale mozem povedat, ze to bolo fajn
podla mna to bol super film a nechodia tam len zeny okolo 30 akoze v nasom kine to bolo co je zazrak a bolo dost ludi a zvacsa do 30 a to aj zeny aj muzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ako, je jasné, že to nie je film pre náročného diváka ktorý príde dychtivo sledovať každú minútu.
Ale pre oddychový, pohodovo strávený večer to bolo super. Ani náhodou neľutujem, že som tam bola.
Viem to pretoze v jednych nemenovanych kinach makam ...