Tak, keď som vás zaujala názvom môžem preskočiť na pravý názov a hneď aj na otázku
-Ako sa s vami rozišli vaši ex?
-Ostali ste po rozchode v kontakte?
(nechce sa mi učiť na maturu+rozmýšľam nad bývalým+nudný piatok = toto tu)
*kľudne sa rozpíšte
rozisli sme sa dohodou ze to proste uz dalej nejde,pretoze nefunguju zaklady a uzsa k sebe nehodime...
a v kontakte uz nie sme vyse roka aj nejakych mesiacov
"odchádzam do zahraničia,rodičia ma nútia,a rozíďme sa radšej teraz,ako potom"-len dodávam,že doteraz neodišiel a keď som si pýtala fotku z oslavy,kde nás fotila jeho mama,povedal,že im ukradli foťák výhovorky level tristo
a ďalší-"no vieš,je tu so mnou aj bývalá,ja by som ťa určite podviedol,takže ti dávam radšej kopačky"
a potom este jedna prihoda ked som mala asi patnast a myslela som si,ze ked si proste uz s niekym das pusu a on ti povie ze ta ma rad,tak spolu chodite- na druhy den mi povedal,že či som normálna,že on sa vracia k bývalej a že ja som ho donútila sa s ním bozkávať
no a moje dôvody na rozchod-1)si už moc starý a podvádzať ma nebudeš a 2)ty si psychopat a ja sa vydierať nenechám
moj zivot bol do urciteho casu plny instantnych debilov.
Keď sa mám ja "pochváliť" jeden s prvých dôvodov bola diaľka (nejakých 20-30km, chlapcovi nechceli dávať peniaze na autobus) asi keď som mala 13 klasický pokec vzťah, ktorý trval asi 3 dni a skončilo to tým, že sme si prestali písať, ďalší bol že ide na dlhšiu dobu preč, o týždeň už pridával fotky s novou, nasledujúci asi keď som mala 15 skončil tým, že som ešte nechcela sex, týpek po ňom ľúbil vypiť viac ako ľúbil mňa, ďalší nezvládal to, že som lepšia šoférka ako on, ranilo to jeho ego a rozišiel sa so mnou pre toto ďalší bol chorý, a zatiaľ posledný preto lebo už so mnou nieje šťastný. Zaujímave na tých mojich vzťahoch je to, že ja som iniciovala len 1 rozchod. No a v kontakte som len s tým posledným ale bez problémov by som pokecala s každým jedným, nemám proti nim nič, z môjho pohľadu som s každým bola istú dobu šťastná a na tie zlé veci si nespomínam
tak s prvym to bolo tazke, s nim som sa rozisla ja, ale teraz sme uplne v pohode, raz za rok sa vidime, ked to vyda a inak sme taki obcasni kamosi nemame problem proste...
no a s druhym sme boli spolu velmi kratko, ten rozchod prisiel nejak tak sam a teraz po roku sme si k sebe nasli znova cestu a sme kamosi cize tiez super...
nemam rada, ked sa s niekym pohadam, nezhodnem, whatever a potom sa ignorujeme, nebavime a pod., treba mi chvilku cas spracovat to, pozriet sa na to triezvo a potom som väcsinou ja ten, kto iniciuje nejake to "udobrenie"
ale samozrejme, nie kazdy vztah je rovnaky, nie kazdy konci rovnako, kazdy ma ine dovody, a tym padom nie vzdy sa da vsetko prehliadnut, zabudnut a byt kamarati. ak nie su obaja vysporiadani so svojimi citmi, pocitmi a pod., tak nema vyznam hladat si k sebe nejaku cestu a je lepsie nechat to tak a nech si ide kazdy svojou cestou, cau a dovi
ale napriklad sa mi nepaci taky pristup, ked to niekto vezme az natolko vazne, ze to citi ako krivdu, je urazeny, hrdy a na ulici sa ti ani nepozdravi po tom vsetkom, co s tebou prezil, nech to skoncilo akokolvek, aj to svedci nieco o tom, ako je clovek vyrovnany vo svojom vnutri, a teda asi nie je
S každým som sa rozišla ja a so žiadnym nie som v kontakte pretože to boli kokoti, už ide o to či menší alebo väčší ale všetci boli. Obmedzení, škaredí, hlúpi, každému dačo bolo. Pokrútený každý jeden vďaka bohu, že som si to uvedomila, že väčšina je fakt odpad a vďaka bohu, že mam toho najlepšieho už po boku
Vacsinou to koncilo vetou "ty pojebany fetak"
Ale luxus bol ked ma picina zacala ignorovat a zistil som co je vo veci az ked si na fb pridala do vztahu dakeho mongola
Najvac bolo ze mala 30
Dobré peiateľstvá prešli do lásiek aby sa mohli zmeniť na výnimočné priateľstvo. Rozchody síce boleli, ale keď sa stretneme je nám jasné že sme idealne vhodný nie na spolu až do smrti, ale na obcasne posedenie.
No ja co som mal nejake kamosky, tak nejak do stratena...ze som nemal cas, alebo ona nemala cas a tak nejak. Ja sa malokedy ozyvam. Obcas sa nejaka ozve, dame stretko. Nikoho nic neboli no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a v kontakte uz nie sme vyse roka aj nejakych mesiacov
a ďalší-"no vieš,je tu so mnou aj bývalá,ja by som ťa určite podviedol,takže ti dávam radšej kopačky"
a potom este jedna prihoda ked som mala asi patnast a myslela som si,ze ked si proste uz s niekym das pusu a on ti povie ze ta ma rad,tak spolu chodite- na druhy den mi povedal,že či som normálna,že on sa vracia k bývalej a že ja som ho donútila sa s ním bozkávať
no a moje dôvody na rozchod-1)si už moc starý a podvádzať ma nebudeš a 2)ty si psychopat a ja sa vydierať nenechám
moj zivot bol do urciteho casu plny instantnych debilov.
no a s druhym sme boli spolu velmi kratko, ten rozchod prisiel nejak tak sam a teraz po roku sme si k sebe nasli znova cestu a sme kamosi cize tiez super...
nemam rada, ked sa s niekym pohadam, nezhodnem, whatever a potom sa ignorujeme, nebavime a pod., treba mi chvilku cas spracovat to, pozriet sa na to triezvo a potom som väcsinou ja ten, kto iniciuje nejake to "udobrenie"
ale samozrejme, nie kazdy vztah je rovnaky, nie kazdy konci rovnako, kazdy ma ine dovody, a tym padom nie vzdy sa da vsetko prehliadnut, zabudnut a byt kamarati. ak nie su obaja vysporiadani so svojimi citmi, pocitmi a pod., tak nema vyznam hladat si k sebe nejaku cestu a je lepsie nechat to tak a nech si ide kazdy svojou cestou, cau a dovi
ale napriklad sa mi nepaci taky pristup, ked to niekto vezme az natolko vazne, ze to citi ako krivdu, je urazeny, hrdy a na ulici sa ti ani nepozdravi po tom vsetkom, co s tebou prezil, nech to skoncilo akokolvek, aj to svedci nieco o tom, ako je clovek vyrovnany vo svojom vnutri, a teda asi nie je
... Potom som sa s nou pol roka nebavil, nedavno mala meniny, som jej napisal. Ale nic viac, uz je to stara laska.
Zavri oči. To nič pre teba.
Ale luxus bol ked ma picina zacala ignorovat a zistil som co je vo veci az ked si na fb pridala do vztahu dakeho mongola
Najvac bolo ze mala 30
Baaaam!
Ego vyskocilo von oknom
Robim si srandu.
Ale fakt ne
s druhým mám dieťa, žili sme spolu, bol problémový chlapec, tak som ho vyhodila, keď už mi fakt praskli nervy...ale tiež sme super kamoši
s tretím...to bolo také naťahovanie..samé šance..a nakoniec som sa na to len proste vykašľala... ale sme kamoši
so štvrtým...hm..prestal ma ľúbiť..a proste ja mám dieťa a on nie je rodinný typ..... ale ostali sme najlepší kamoši ^^
áno, s každým som kamoška
a s terajším sa už dúfam nerozídem...načo mi je toľko kamošov veď?!