to len tak zo zaujímavosti, dnes som išla zo školy bez čapice lebo tak divne trčala a teraz mi je ešte stále zima na uši.. hej, musela som na to založiť anketu
@tommyhot nehovorím, že to nosím každý den...skor by som sa pozrela na baby, ktoré chodia s holými krížami....a nenosím tenké silonky ale tie hrubé.... a je mi v nich také isté teplo ako ked mam nohavice
Ja by som volila tú druhú možnosť, ale nie preto aby som bola sexi ale preto lebo neznášam keď sa musím moc naobliekať nenosím skoro ani svetre bundu mám stále rozopnutú.. no a teraz som chorá -zase
veď aj sexy oblečenie môže byť teplé.. no nie??? ja sa to snažím robiť tak...ale keby som mala na výber medzi niečim teplým no unsexy, alebo niečim tenkým a sexy, jednoznačne si zvolím to teplé...
@kosh aj ja a nepovazujem to za taku tragediu - mala cizmy, hrube pancuchy, sukna nebola kratka a mala dlhy kabat a pod kabatom patricne prislusenstvo (mikina bla bla bla)
ale videl som aj taku, co mala suknu kratku a len silonky to uz neschvalujem veru.
ono ten prvy pripad co uvadzam ani nebol sexy (v tom tradicnom chapani), len bol pritazlivy a pekny
jednoznačne teplo, nedám si siahnuť na zdravie a tie baby čo chodia v silonkách a krátkych sukienkach to pochopia keď prechladnú a nebudú sa môcť vycikať bez toho aby pri tom neplakali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
To jej fakt nie je zima?
mne je zima už len pri pohlade na ňu keď idem na bus,ja umrznutý a naobliekaný,a ona s takmer holými nohami
no ako ked sa pod "sexi" mysli minisukna, silonky a stekle tak to nie
ale videl som aj taku, co mala suknu kratku a len silonky to uz neschvalujem veru.
ono ten prvy pripad co uvadzam ani nebol sexy (v tom tradicnom chapani), len bol pritazlivy a pekny
komu sa nepáči, nech sa na mňa nekuká.......
a chcel som tym povedat, ze to, ze niekto mal suknu, nemusi znamenat, ze je nevhodne obleceny do takehoto pocasia.