Ak by ste mali nad vami susedov, ktorých v priemere každý druhý deň už vyše roka počuť v každej miestnosti ako si to rozdávajú a vy si už nemôžte ani umyt vlasy bez toho aby ste počúvali to zavýjanie,riešili by ste to nejak či nechali tak?
anonymný list do schránky by to mal vyriešiť ... vyhneš sa trápnemu fyzickému riešeniu a oni nebudú vedieť o koho ide takže aj keď sa stretnete nebude to až také trápne
Je to jednoduché... Kúp kvalitnú kameru s kvalitným zvukom, a nahraj to, a natoc aj to jak sa približujes k dverám a furt to pôjde hlasnejsie, ako dokaz ze to oni, zaklop a ozve sa: počkaj branko! Pôjde otvoriť a budeš mať natocene dôkazy ze to presne ona ná tom videu jebala a vypýtaj si 10 000 e do týždňa inak to das do TV na jojke alebo markíze ze: Seduchtivi susedia! A tvoje video, nasledujúce zábery nie su vhodné pre maloletých a keď ti dajú tých 10 000 tak povec:cco? Ja som hovorila 100 000 ! Máte posledný týždeň šancu...
to mi pripomina jak moju mladsiu sestru nacapal otec, ze fajci cigy a musela potom vyfajcit pred nim celu krabicku.
a potom nachytal starsiu, jak fajci chlapa a musela pred nim vyfajcit celu ulicu
by som im buchala a pustala hudbu pravidelne, co vlastne aj robim pri cviceni ja som musela pocuvat jak si robili decko a teraz ked uz ma cca 3 roky, tak im to vracam hudbou a cinkami, tomu sa vravi karma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
dve g
také mi neva
a potom nachytal starsiu, jak fajci chlapa a musela pred nim vyfajcit celu ulicu