akoze nechapem co si o sebe niektori ludia myslia... som isla von z koncertu a zrazu mi ukradla arafatku ze to je jej!! a taki nackovia boli s nou a oni ma este skoro zbili... co sa to s tym svetom deje?
no ja som tam bola tiez a neviem ci som len prehliadla z toho mnozstva ludi ale ja som tam akosi nackov nepostrehla... a ani mne nejako nejde dokopy ta kombinacia...
Ja som bola na slizoch v sobotu a bolo tam plno punkacov..dovolim si povedat ze takmer polovica ludi..voci druhym neboli agresivni akurat mi vadilo ze pri ich vzajomnom strkani-pogo uz nie je v mode, teraz je to strkanie-narazali obcas aj do druhych..ale nebolo to myslim umyselne, boli uz pod vplyvom alkacu..a toto strkanie sa netyka len punkacov, ale aj "nepunkacov"..a musim dodat ze tento kencert horkacov bol jeden z najlepsich ake doteraz mali..vymakane od zaciatku az do konca
Hmm, aj ja som bol vcera na horkyzoch ale nackov som tam nevidel. Mna skorej sral jeden sfetovany manik uplne vpredu, najprv tam zacal fajcit.. potom mu to ochrankar zakazal a potom cely cas tam na nas padal, sme ho chceli odtial vystvat ale nedal sa.
A ty si si urcite nic nedala??? Lebo nazi a punk? Bud to boli Oi! a podla teba skins=nazi (co je piiichovina) alebo nerozoznas renesku od punkerky a ani nevies ako vyzera sfetovany clovek...
akoze moja fakt neviem co si myslis o tom aky je horkyze hudobny zaner. podla mna je to taka alternativa, ale urite nema nic spolocne s hip-hopom ani nicim podobnym. ked, tak to ma najblizsie asi k takemu miernemu metalu alebo punku. je to cista recesia. ja som bola teraz v stredu v PKO a bolo to fakt super. a tiez si neviem vysvetlit tu kombinaciu NAZI + PUNK. to proste k sebe nepasuje. mne sa tam zasa najviac pacili ti "raperi", co tam bukali na vsetky ostatne skupiny. akoze ta prva bola strasna, ale HT-cko a karpina boli super. nechapem co sa vobec taki idioti tam s**u.
Hmm teraz som sa dostal k tomuto foru a ako citam tak ani ja absolutne toto nechapem, punkerka - nackovia to je co za chu.ovinu??? A akoze dufam ze sa mne nic podobneho nestane ja totiz na Horkyze Slize idem 1.12. u nas v TT. Hmm ale ked sa to tak vezme par chu.ov sa ozralo a chceli si na nekom daco dokazovat
Lord.nitro: Neboj, bude v pohode. Ja som bol v BA a nic sa mi nestalo (az na toho jedneho typka otravneho, tak ale kebyze chcem tak sa posuniem vedla co som nakoniec aj spravil a bolo)
ale onijej ukradli arafatku! poslala by som na nich stádo hrochov.. btw, kto sa spýtal tu jebnutú otázky že čo by robili punkáči na slížoch? haha,, no čo asi..
HEhe jooj ľudia po prvé Nacek by nikdy neochraňoval feťáka možno to boli sharperi oi alebo iné socky a po druhé Horkíže slíže su pravicovo orientovaný a nehlasía sa k punku
Mna napadlo,že možno to boli nazi a tá baba bola nazi-punk..ale pochybujem, skôr si si musela pomýliť neonacistov s Oi! alebo Sharp,ktorý sa len bavili..Lebo predstava,žeby nacovia bránili punkerku,sa mi nejako nepáči a ešte k tomu sfetovanú..
"In the sweat of thy face shalt thou eat bread, till thou return unto the ground; for out of it wast thou taken: for dust thou art, and unto dust shalt thou return."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a aj kamoske ukradli arafatku.. to sa stava bohuzial.. vzdy a vsade..
ale cudujem sa ze ho sbskari odtial nedostali prec.. sak ledva stal.. vlastne nestal chvilami.. dav ho drzal
Sak SBSkar za nim prisiel ked si zapalil tu cigaretu ktoru si najprv od vsetkych ludi naokolo pytal.. nakazal mu ju zahasit sprdol ho a siel prec...
"In the sweat of thy face shalt thou eat bread, till thou return unto the ground; for out of it wast thou taken: for dust thou art, and unto dust shalt thou return."
Genesis 3:19