mam taky problem, neda sa mi prihlasit..a to vobec, zadam meno, heslo a dam prihlasit, chvilku to nacitava a po chvilke zmiznu udaje ale prihlasena som neni, nemozem stahovat...aj som im pisala mail, pposlali mi nove heslo, ale ono ani s tym mi to nejde p
poslali mi nove heslo, ale v nom to nebolo lebo ani s nim mi to neslo, a potom som si stiahla novu verziu firefoxu a uz to idee
@piter09 ten share-rapid downloader som si stiahla uz davnejsie, ale absolutne som v nom nevedela robit, ani ked som sa tam prihlasila som vobec nevedela ako nieco vyhladat a dat stahovat ..nasrana som ho vy*ebala z pocitaca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
skus bud pockat den/dva, mozno nieco opravuju a preto to nejde... a ak to nepojde ani casom napis nejakemu adminovi
a cez ten share-rapid downloader ti tiez nejde??
@piter09 ten share-rapid downloader som si stiahla uz davnejsie, ale absolutne som v nom nevedela robit, ani ked som sa tam prihlasila som vobec nevedela ako nieco vyhladat a dat stahovat ..nasrana som ho vy*ebala z pocitaca
nic komplikovane tam nie je...a je to lepsie lebo ti to samo zaradom stahuje