Sharon den Adel je speváčkou Within Temptation, celkom dobrá kapela, tak preto som mierne prekvapená touto piesňou. Možno sa chcela zviditeľniť, alebo kto vie
Stále nerozumiem prečo/aký vidíte problém. To, že je v kapele Within Temptation predsa nič nevysvetľuje. Zrejme svôj dôvod mala abyniečo podobné skúsila a myslím si, že je trošku odveci rozoberať jej rozhodnutia. Nič negatívne by tu nemalo odznieť, kedže je každopádne dobrá speváčka s perfektným hlasom. Myslím si, že Armin urobil skvelú vec ked s ňou spolupracoval, pretože nevyužiť jej hlas v takomto hudobnom žánri by bolo až hriešne
@ptrkomium máš pravdu Každopádne je to jej rozhodnutie, len ma to dosť prekvapilo no. Je to ako keby Landa začal rapovať, alebo nejaký raper spievať operu. Proste mňa to prekvapilo i keď Within nie je až taká výhradne tvrdá kapela, ale aj tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Sharon den Adel je speváčkou Within Temptation, celkom dobrá kapela, tak preto som mierne prekvapená touto piesňou. Možno sa chcela zviditeľniť, alebo kto vie
Len som chcela vedieť ostatných názor, nič viac.
Ja osobne by som ju uprednostil skôr do tohto žánru hudby (môj názor )