Nejak do svojich 14-15 rokov som si myslel že introvert, ale potom som pomocou jednoduchého vzorca prišiel na to že extrovert.
Introvert vyčerpáva svoju energiu keď je v spoločnosti ľudí, naopak dopĺňa ju keď je sám.
Extrovert vyčerpáva svoju energiu keď je sám, dopĺňa ju keď je v spoločnosti ľudí.
Som čistý extrovert v tom prípade, nakoľko samota ma ubíja a medzi (správnymi) ľuďmi som doma.
Som ambivert. A prejavuje sa to zhruba tak, že ma random prepne do módu uvoľnenej a bezprostrednej party girl, ktorá sa vydrží baviť v akejkoľvek spoločnosti na akejkoľvek akcii kľudne do rána a následne potrebujem dva dni v posteli na regeneráciu a oblieva ma studený pot zakaždým, keď zapipa fb alebo whats app a radšej ako by som si mala ísť so susedou zapáliť sa budem tváriť, že mám rakovinu sociálnych vzťahov a že nikto neni doma.
Neuznavam "nieco medzi" , drzim sa toho ako typy rozdelil Jung - introvert vidi svet ako mu ho popisuju ini no dolezite pre neho je ako vidi svet a veci on sám, extrovert sa zasa prisposobuje a vnima realitu tak ako mu ju predlozia ostatni. Pre I. je dolezity subjekt a pre E. objekt.Nejake introvertne / extrovertne vlastnosti riesit netreba lebo take neexistuju. Ja som napriklad introvert a niekedy kecam az prilis, som prilis otvoreny, niekedy lahkovazny a pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Introvert vyčerpáva svoju energiu keď je v spoločnosti ľudí, naopak dopĺňa ju keď je sám.
Extrovert vyčerpáva svoju energiu keď je sám, dopĺňa ju keď je v spoločnosti ľudí.
Som čistý extrovert v tom prípade, nakoľko samota ma ubíja a medzi (správnymi) ľuďmi som doma.
resp, ide o degeneraciu ludstva...