snazila som sa to takto dat do piatich kategorii podla toho ako velmi lenivým sa cítite byt a neberte to, pls, iba ako vykonavanie pravidelneho sportu, ale aj co sa tyka chodze, prechadzok, nejake tie hry v parku s kamosmi alebo hocico co ma zahrnat nejake fyzicke aktivity- ako velmi si myslite,ze ste leniví
Uplne extremny lenoch. Ani do obchodu cez ulicu bez auta. je to zle, ale sedim v kancelarii, sedim doma, sedim na pive, sedim v aute, akurat ked spim tak lezim a nesedim. Ale chlastat chodim peso, tak aspon vtedy zijem zdravo, hehe.
zalezi to od vytazenosti v akej sa nachazdam, ak mam toho vela, tak nemam naladu ani ist niekam 3km peso, ked mam take dni lepsie, tak anoo rada bicyklujem aj korculujem aj chodim behavat obcas.
ale zase, ano je to moja lenivost ked si neviem pocas narocnych dni najst ten cas na aktivity, lebo namiesto toho lezim a mrncim ze som unavena
Teoreticky som mohla dať aj tú možnosť pod tým, ale keď viem, ako mám často problém sa k tomu dokopať (i keď následne som tomu rada), uvedomila som si, že je to otázne (človek s pohybovými krúžkami 4x tyzdenne, ak sa neflákam, čo občas vybehne na jedenástku peši
Ťažko povedať ono ide skôr o to že som lenivý robiť niečo čo ma nebaví.
Nerobil by som žiadny šport, pretože ma to nebaví.
Ale som dosť akčný v kluboch alebo v posteli, pretože to sú veci ktoré ma bavia
Podľa toho, načo. Do lesa, na bike či zaplávať si idem kedykoľvek. S tým nemám problém. Ale pracovať, učiť sa, sústrediť sa na niečo... to už sa mi moc nechce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale zase, ano je to moja lenivost ked si neviem pocas narocnych dni najst ten cas na aktivity, lebo namiesto toho lezim a mrncim ze som unavena
Nerobil by som žiadny šport, pretože ma to nebaví.
Ale som dosť akčný v kluboch alebo v posteli, pretože to sú veci ktoré ma bavia