Sú 2 možnosti: buď ti nechcela normálne povedať, že ťa už nechce, alebo si naozaj veľmi dobrý a preto by si jej mal kúpiť kyticu kvetov a popvedať jej, že ona je tá jediná pre teba.
podľa mňa je vysoko pravdepodobné, že ťa v skutočnosti za pridobrého nepovažuje. nepoužila ešte nejakú inú klišé vetu alá americký seriál ako "nie je to tebou, je to mnou" a "zostaňme radšej kamaráti"? ale možno sa mýlim a dá sa to predsa zachrániť, ak jej ukážeš, že sa mýli a nie je prečo špekulovať.
presne ako radi klaudiqaaa, takato veticka sa pouziva chce dana osobka vztah ukoncit a nevie ako, tak povie toto...a vzdy sa da bojovat, klasika, romantika - nieco co ju chyti za srdce, urcite vies co ma rada...
@12 a čo tak rozhovor o tom, že je to proste blbosť a treba sa na to dívať z inej strany, z tej, kde ju proste potrebuješ? to by pomohlo viac než nejaké triky...
@21 som tym chcel inak povedat ze drobna sanca tam je... len treba prist na to ako sa jej chytit.... necakaj vsak ze to vide... takpovediac sa mozes prebojovat do vlastneho hrobu... (moj pripad )
@keram možno má dievča len depky ... :/ možno si to len zbytočne nahovára a potom tomu aj verí
mal by si sa s ňou porozprávať o tom, či naozaj to je ten dôvod a ak áno tak ju musíš presvedčiť, že ona JE a chceš aby bola aj naďalej súčasťou teba, tvojho sveta ... že ty si pre ňu príliš dobrý možno len preto, že ju miluješ a že o ňu nechceš prísť
No porozprávaj sa s ňou a skús to takým spôsobom že si rozmýšlal a v podstate má pravdu ale v jednej veci sa mýli a to v tej že, ty nechápeš ako s tebou mohla byť že máš toľko zlých vlastností atď a nakoniec jej povedz že asi má pravdu a že v budúcnosti by si sa ty nehodil k jej svetu ale že sa zmeníš ak ti dá šancu . Ale väčšia pravdepodobnosť je to že ťa nechala definitívne.
Source: Dobré svedomie je často len následok zlej pamäte. CHURCHILL Winston.
Žena odpustí všetko okrem toho, že nevzbudila túžbu. Jean Jacques Rousseau
ja by som sa skôr chcel spýtať že ako dievča po 4 mesiacoch mi najprv povie, že si pre mna moc dobrý a potom povie že po 4 mesiacich že to bolo len pobláznenie a to velice hovorila ako ma lubi a voloviny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
sorry
... ale je tu aj druhá možnosť... možno ti chce dať košom lebo sa jej páči niekto iný, ale nevie ako ti to má povedať baby to rady berú obklukov..
mal by si sa s ňou porozprávať o tom, či naozaj to je ten dôvod a ak áno tak ju musíš presvedčiť, že ona JE a chceš aby bola aj naďalej súčasťou teba, tvojho sveta ... že ty si pre ňu príliš dobrý možno len preto, že ju miluješ a že o ňu nechceš prísť
Source: Dobré svedomie je často len následok zlej pamäte. CHURCHILL Winston.
Žena odpustí všetko okrem toho, že nevzbudila túžbu. Jean Jacques Rousseau