neni nic hnusnejsie nez vzdelana zena... myslim, ze aj z historickeho, ale i z duchovneho hladiska, mame dost dokazov, ze zensky mozog skratka nemoze byt vyvinuty az tak ako muzsky (napr. muzi vynalezci)... ale zas nie som sexista, kojenie im ide lepsie, cize no hejt
ano a presne preto neznasam, ked ma balia vymetene retardovane bukvice, co prave vysli z posilky a myslia si, ze ked srsia testosteronom, tak im kazda povinne padne k noham kokoti
@antifunebracka plne suhlasim, sme tu len na to aby sme ukajali muzske potreby, nech ich nerozptyluje nadrzanost ked robia nieco uzitocne pre ludstvo, nie tam nejake zehlenie, pranie, vysivanie a podobne kokotiny
To je riadna blbosť,v prvom rade pozerám na to,ako vyzerá,nedokázal by som žiť s osobou,ktorá ma fyzicky nnepriťahuje..nemám potrebu,aby bola nejako nadpriemerne inteligentná,ale nech nie je zase úplne hlúpa, to nie
@antifunebracka jasné to len preto aby ti ženy neodporovali tak radšej hlúpu lebo povie na všetko áno, spraví čo chceš a ďalej to, že s inteligentou ženou a zdôraznujem ešte aj ženou by si nemal nikdy pravdu
vsetci, co hlasovali ano, by so vas chcel vidiet, ci by ste chodili s nejakou uplne spatnou zenou / muzom , len kvoli tomu, ze ma 10 titulov a vie rovnicou popisat suloz
@12 akoze, samozrejme, ze inteligencia je dolezita, ale rovnako aj vyzor.
keby tu bola anketa ci ste taky sexual, ze vas pritahuje fyzicka krasa, nikto by nedal ano. A pritom si urcite na prvy pohlad hlada partnerov aj fyzicky pritazlivych.
tak ako midnajta kvoli inteligencii pritahovala sasuke
@piter09 hej mas pravdu, aj na vyzore zavazi ale tak priemerne vyzerajuci clovek ktory je erudovany mi vie sposobit v gatkach niagarske vodopady viac ako debil, ktory by mohol vyzerat aj ako johny depp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mám muža a je inteligentný - čo som? fakt mám zvažovať, či som "len" obyčajná hetero osôbka, alebo sapio?
samozrejme ze to ma istu hanicu, ani ta uz inteligencia nestaci ked ma chlap 200kg,kazde oko inym smerom, ziadne zuby a smrdi na kilometre daleko
keby tu bola anketa ci ste taky sexual, ze vas pritahuje fyzicka krasa, nikto by nedal ano. A pritom si urcite na prvy pohlad hlada partnerov aj fyzicky pritazlivych.
tak ako midnajta kvoli inteligencii pritahovala sasuke
ty si prekonal nejaku tazku traumu? alebo lobotomiu? lebo nezda sa mi, ze by ti kedysi takto zajebavalo, ako co tu v poslednom case od teba precitam.
ale mozno len nemam zmysel pre humor (??)
@narrator konecne nejaka zena, ktora vie, ze ma uznat muzovi pravdu za vsetkych okolnosti!