hej s počitačom a s postelou taký trojsnatok..najprv nám to farár nechcel povoliť ale potom som mu šupol jedno malé dietko konkretne chlapčenského typu a snatok bol na svete juhúúú....
som nezadaná, takto mi je dobre, pretože moje doterajšie pokusy o vzťah boli len o smútku, plači a bolesti, a len o veľmi málo radosti....dôverovala som nesprávnym osobám.... takto je to lepšie
najvacsi puritan birdzu? a takto slovnik cudzich slov nechceme?
ja sudim napriklad z toho, ze jeden den tu mas blog o tom, ako by si za niekoho zomrel, o tyzden uz to nie je pravda o dalsi tyzden uz balis inu. ze ti to tie baby veria sa cudujem
@husky btw v prvom príspevku 48 hodín, teraz už týždeň... nejako to prekrúcaš aby ti nakoniec sedelo aj so skutočnosťou, ešte pridaj pár týždňov a už budeš aj pri pravde
@be urcite to bude este zaujimave,a najhorsie ze to njeje len v mojich rukach a ked sa njektore veci nezmenia k lepsiemu neostane mi ina moznost ako to trapenie ukoncit...
lepsie byt sam stastny ako spolu nestastny tak to vidim ja...
@husky že ťa to baví erik, šak to nerieš. aj ja som si zmazala blogy a statusy, jednoducho každý má na to svoje dôvody a predstav si, nie vždy si tým ľudia niečo dokazujú. tým neobraňujem uja depra, lebo uznávam, jeho schopnosť zamilovať sa/odmilovať sa, chcieť zomrieť/ milovať život, no to striedanie ma bere totálne za srdiečko a pripomína mi to správanie 15ročného emopubertiaka, ktorí nevie čo od dobroty, ale budiš.
len to nerieš, lebo nakoniec, a to si si už mohol na birdzi zvyknúť, ľudia, oč majú pravdu skončia ako kkti.
@83 príde mi neuveriteľné zvráteno-vtipné ako to máme naštudované, v ktorom blogu čo a ako....a zvlášť, keď je to osoba s ktorou vedieme nekonečne rozbroje lebo obaja sme khokho...
aj ja som všeličo pomazala a teraz to niekto nájde a bude ma obviňovať z toho, že celé moje šedivé obdobie som si vymyslela aby som zaujala lebo vlastne ja by som nemohla mať depkys lebo som super baba.
áno, teraz ma tu niekto atakujte lebo som napísala aj blog o odchádzaní a ešte stále som tu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
Ale inak nie, som forevr eloun
@catmartina
OT, ano, som
ano, stastne
hej a co ako teraz s tym,ze ci som zadany abo ne? chces poparovat?
@poke ty si na take hovadiny,poparuj to dajak
ja áno a najšťastnejšie
Zadaný s mikrovlnkou
presne podla motta-novy vztah nove stasie
ale este viac ma fascinuje ako rychlo ta to vie prejst
a duplom od neho, najväčšieho puritána birdzu to sedí
alebo lepšie povedané-degeneráciu facebookom, keď sa dve baby zo zúfalstva dajú do vzťahu
najvacsi puritan birdzu? a takto slovnik cudzich slov nechceme?
ja sudim napriklad z toho, ze jeden den tu mas blog o tom, ako by si za niekoho zomrel, o tyzden uz to nie je pravda o dalsi tyzden uz balis inu. ze ti to tie baby veria sa cudujem
stúpenec cirkevného reformného hnutia v Anglicku v 16. storočí; človek s prehnane prísnymi mravnými zásadami
sa nezdáš
len teraz neviem ci myslel to prve alebo druhe
clovek sa o sebe dozvie take veci od ludi co ho nevideli v zivote/videli raz v zivote na Birdzi, ze to stoji za uvahu
(btw, idem sa práve nalodiť na vlak, ty si predpokladám doletel v pohode )
asi sme po 6.5 roku dosli do fazy-odseba alebo sa zobrat!
ale zajtra mvoze byt zase vsetko inak,momentalne mam citovy kolotoc a prawdupovediac sam som zvedavy ako toto skonci
spravna dedukcia takze takto o tyzden ci az dalsi den?
celá tá aférka ktorá sa nakoniec obrátila proti mne trvala dva mesiace, to je trošku rozdiel
a takto môžem pokračovať a zrazu zistíme že tvoje dojmy sú rovnako scestné ako tvoje názory a celý ty
nie nepisal? a toto bol co za vylev:
» www.birdz.sk/webka/depropex/...
"Viezol som vedľa seba dievča ktoré ľúbim. Keby sa niečo stalo jej, neviem koľko minút by mi trvalo než by som si siahol na život. Možno ani dve."
proste som si povedal ze to musim najst...a fakt si nastuduj co znamena puritan.
ale pri tom hladani som nasiel dalsie perly ako:
a
staci?
Teda pokial nejde o RP >
a tie ďalšie dva neviem čo nimi chceš dokázať ale dokazuješ len to že si zakomplexovaný kokot, ako vždy, aj sa ti to darí
lepsie byt sam stastny ako spolu nestastny tak to vidim ja...
cakal som kedy vytiahnes to tvoje o komplexoch tak skoro som to necakal
a co si si dokazal ty tym ze si si zmazal vsetky blogy a statusy?
len to nerieš, lebo nakoniec, a to si si už mohol na birdzi zvyknúť, ľudia, oč majú pravdu skončia ako kkti.
suhlas, stacilo
keby sa tak kazdy staral do seba, a vlastne tam aj skoncil.. ^,^
aj ja som všeličo pomazala a teraz to niekto nájde a bude ma obviňovať z toho, že celé moje šedivé obdobie som si vymyslela aby som zaujala lebo vlastne ja by som nemohla mať depkys lebo som super baba.
áno, teraz ma tu niekto atakujte lebo som napísala aj blog o odchádzaní a ešte stále som tu!