ťažko povedať. bol som, prííííšerne neznesiteľne a hrozne, ale obvykle som to držal v sebe, a hrozne pri tom trpel. počas prvého vzťahu som sa z toho nejak musel "vyliečiť", inak by som asi neprežil =D. teraz vlastne... som, o niečo menej, ale stále asi celkom dosť, a obvykle to držím v sebe a robím si z toho sám pred sebou srandu, takže vo výsledku je to len taký nepríjemný znervózňujúci detail. a nikdy som to takmer vôbec nedával najavo, maximálne tak vrámci vtipu. čiže som, alebo nie som?
ked si ludia vo vztahu doveruju a funguje medzi nimi tolerancia, tak nemaju dovod byt ziarlivi a vyrok "kto ziarli, ten miluje", je asi najvacsia kktina na svete
Strašne žiarlivý, a dosť často aj na takých ľudí, na ktorých nemám dôvod žiarliť. Väčšinou to dusím v sebe, a keď to aj náhodou poviem, tak som ja ten zlý, lebo zrejme ja som ten čo flirtuje, nie ona. Fuck the system!
@mefistofel a milujem, ked mi ludia tlacia do hlavy, ze pravy vztah je o ziarlivosti, kontrolovani sa a zakazovani si stretavat sa s opacnym pohlavim (ach)
som ziarlivy,ale nerobim sceny..iba sa neskor opytam..a potom neskor si dam veci dokopy a ked mi nic nevijde tak je pohoda...ak len predsa nieco tak ma ide roztrhat
@momoglamorous akoze aby mi niekto zakazoval ze sa s tym clovek nemozem stretavat a len chodit von len s kym by som mal dovolene a podobne.... to sa mi zda skor chore ako volaky vztah Ako mozno keby zene poviem som tvoj otrok a prikazuj mi ale inac to podla mna neni vobec normalne.
@mefistofel ved jasne, ze nie je...a taketo veci, ze tak by mal vyzerat vztah, natlacaju mne aj frajerovi do hlavy isti ludia...pretoze inak sa neda hovorit o vztahu, ale iba o volnom vztahu...proste som sa zrusenie dnesnej spolocnosti a este si dovolim povedat, ze frajer kazdej mojej kamosky ziarli, ked maju dlhorocneho kamosa, ktoreho poznaju dlhsie nez ich partnera a este im ich priatelia hovoria, aby s nim nechodili von (ach)
@momoglamorous ako tomu tiez nikdy nepochopim, napriklad poznas toho cloveka hadam este aj od skolky ale kvoli tomu ze si si nasiel priatel/ku/a tak by sa s nim mal prestat kvoli tomu stretavat
typujem ze za niekolko rokou to uz bude ze aj z rodicmi ani kamaratmi toho isteho pohlavia sa uz nebude clovek moct stretavat
hlavne kvoli tomu si ani ziadny vztah nehladam, vsetky zeny su podobneho nazoru takeho cloveka ako ty najst to je ako hladat ihlu v kope sena
@mefistofel "najlepsie" je, ked sa najdu dva s rovnakym jebnutym zmyslanim, sice im to kvoli tomu vydrzi (skusenosti, ktore poznam zo vztahov mojich znamych), ale za tie nervy na oboch stranach by mi to veru nestalo
no ved to, ze ja tiez poznam hrozne malo takych ludi, len seba, frajera, bratanca a potom uz asi nikoho a tiez by som kaslala na vztahy za hentaku cenu....ved normalny chlap nevydrzi s majetnickou kravou a normalna zena zase nie so ziarlivym chujom
@momoglamorous ale ako mne to ani az tak nevadi mozno len trosku ma otravuje ked mi kazdy hovori kedy si najdem priatelku, ako keby to je povinnost, ze to musi mat kazdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
because you know that he can find somebody better
Potom som nebola vôbec, čo bolo tiež nakoniec zlé.
Teraz už neviem, lebo nemám byť na koho.
hlavne ta dovera, a ziarlivost a dovera su protiklady... bud jedno alebo druhe
Jasné keby sa cmuľala s cudzími tak by mi to vadilo ale to by bola posledná vec ktorú by urobila.
typujem ze za niekolko rokou to uz bude ze aj z rodicmi ani kamaratmi toho isteho pohlavia sa uz nebude clovek moct stretavat
hlavne kvoli tomu si ani ziadny vztah nehladam, vsetky zeny su podobneho nazoru takeho cloveka ako ty najst to je ako hladat ihlu v kope sena
no ved to, ze ja tiez poznam hrozne malo takych ludi, len seba, frajera, bratanca a potom uz asi nikoho a tiez by som kaslala na vztahy za hentaku cenu....ved normalny chlap nevydrzi s majetnickou kravou a normalna zena zase nie so ziarlivym chujom
ale ako sa hovori, kto hlada najde
a co.
moj chlap.
basta, bodka, hotovo.