Mala som ísť s kamarátkou na fest..máme kúpené lístky, jedlo, veci z časti pobalené a zajtra sa mali doladiť len dáke detaily a v piatok ráno odchod tešila som sa, už dlho som bola nad vodou len pri myšlienke na tento víkend čo má prísť
ja by som asi úplne sama nešla, ale tak keď už som tam, tak mi nerobí problém pochodiť a popozerať si, čo chcem, aj samotnej. ale úplne sama tam ísť, obzvlášť, ak je to niečo, kde som ešte nebola, to by som sa bála...
@alexwonder neviem ale každopádne ona nech svoj lístok predá! mne sa podarilo na Rock for people iba deň predtým predať! A aj ty keď nepojdes tak ho určite predaj
keby nebolo inak, išiel by som, lebo viem, že tam stretnem plno známych, ako na Topfeste minulý rok, vicej kamarátov som stretol tam za pol dňa ako keď idem v meste von
Takto čisto teoreticky by som aj šla, veď človek už len v kupé cestou môže spoznať nových ľudí predsa Ale keď sa na to pozriem reálne, ísť sama, po prípade nikoho ani nespoznať a potácať sa tam sama? To radšej s partiou
@alexwonder alebo to sprav takto: zverejni že predáš svoj lístok - rovno napríklad aj s kamoškiním, lebo jeden lístok veľa šudí nekúúpi.. ale aj iba na jeden by sa možno našiel. Zverejni to na FB na stránke toho festivalu, na bazosi a vsade daj svoje tel.c. a keď nepredáš dovtedy, tak potom sa rozhodni či ideš alebo nie.. a ke´d predáš, tak bude dobre
ja som skoncila sama na seneckom lete ale samozrejme s alkoholom sa novi kamosi hlaaju lahko a doteraz sme v kontakte a spoznala som triliardu novych ludi
a teraz som bola relativne sama na Pohode a tiez pohodka ale zas nie je to zrovna naj..hocico sa moze stat..radsej sa pridaj k niekomu koho poznas. nmusi to byt nikto nejaky superznamy ale aspon trochu nech tych ludi poznas nech sa mas koho drzat
Ak som na ten fest plánoval ísť prevažne kvôli programu a nie ani tak kvôli spoločnosti, čo je u mňa extrémne pravdepodobné, tak by som kľudne šiel sám.
takze chod ! sice neviem ako to dopadne v mojom pripade no ale co s niekym sa tam urcite aspon chvilu porozpravam , vypijem si atď. ... a ty si urcite pekna baba aj ked ta nepoznam no a tiez urcite niekoho stretnes
určite by som sa sama nerozhodla, že tak teraz pôjdem sama na festival, ale ak by sa už stala táto situácia ja osobne by som na Podhájsku škla, elbo poznám minimálne 20 ľudí čo tam ide no.. ale tak neviem zas nehať prepadnúť lístok..
veď tam choď a ked sa eti nebude lubit vždy možeš odísť
Nie je dobrý nápad pýtať sa tu ľudí, každý ma iný názor. Ja som taká, že by som určite sama nešla... Ty sprav tak, ako to cítiš. Ak sa rozhodneš že nepôjdeš, tak nevešaj hlavu, skús tie lístky predať lacnejšie...
išla by som sama, keby som nemala frajera, nakolko chodím na jeden jediný festival na slovensku a chodia tam známe tváre, ktorých sa nebojím a nebála by som sa k nim ani nasáčkovať do stanu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale,k tebe sa pridať môžem
ale proste že úplne sama, to by som nedala, ja moc nie som na spoznávanie nových ľudí
takže závisí od tvojej povahy
ja by som asi úplne sama nešla, ale tak keď už som tam, tak mi nerobí problém pochodiť a popozerať si, čo chcem, aj samotnej. ale úplne sama tam ísť, obzvlášť, ak je to niečo, kde som ešte nebola, to by som sa bála...
a teraz som bola relativne sama na Pohode a tiez pohodka ale zas nie je to zrovna naj..hocico sa moze stat..radsej sa pridaj k niekomu koho poznas. nmusi to byt nikto nejaky superznamy ale aspon trochu nech tych ludi poznas nech sa mas koho drzat
ja s mojou asocialnostou by som sa tam sama asi rozplakala
Ak som na ten fest plánoval ísť prevažne kvôli programu a nie ani tak kvôli spoločnosti, čo je u mňa extrémne pravdepodobné, tak by som kľudne šiel sám.
Ale veď asociál by mal preferovať chodenie sám
fakt pojdem sam ked nebudem mat s kym ist uz som sa rozhodol ... muselo by prist nieco velmi vazne aby som zmenil nazor
ale ja by som si asi normálne hodila niekam otázku, že kto ide a můžžem sa pripojiť
neviem asi hej
veď tam choď a ked sa eti nebude lubit vždy možeš odísť