V mnohých témach o tom ako získať dievča/chalana sa tu píše, že si treba všímať, či ten dotyčný prejavuje signály typu "chcel(a) by som s tebou chodiť" lenže podľa mňa to nie je také ľahké. Ako rozoznáte či je to ten "signál" alebo sa človek chce len
pokiaľ budeš mať v ušoch na plné gule pustenú hudbu, sklonená hlava a neobzerať sa naokolo (nenápadne) tak ani nepostrehneš . . . a som si istý, že postrehneš, či sa na teba niekto díva ( keď to postrehnem ja a to sa hovorí, že chlapi sú menej všímavý ( síce, podľa kamarátiek, ja som extra druh ) ) a keď sa pozreš aj ty, tak podľa reakcie zistíš, čo si o tebe myslí . . .
@6 stačí ak sa nepozreš v správnu chvíľu správnym smerom a už si to všimnúť nemusíš . . . nemusíš byť zákonite nevšímavá
a potom záleží aj na chalanovi ak je to bojazlivec, tak sa po tom ako sa na neho pozreš okamžite odvráti alebo to perfektne zahrá tak ako keby len letmo po tebe preletel z výrazom na tvári systémom " nezájem " . . . ale sú aj taký, čo sa zostanú dívať do očí . . . vtedy sa väčšinou zase vy odvrátite ( väčšinou s rumencom na tvári ) a kukáte do okna
s jednym zo školy po sebe pokukujeme ale obaja sme rovnaky,akonahle zbadám že sa na mňa pozerá ,tvarim sa že na neho uprene nepozeram a že len tak som sa zamyslela,on to iste bojim sa priameho očného kontaktu s ním..ani ho nepoznám a neviem ako sa mu prihovoriť mohol by byť dobrý kamoš ,neskôr možno aj viac
ach jo, vidím, že mamičky už neučia svoje dcéry ako oblbnúť chalanov (chlapov) tak, že na to aby dosiahli to čo chcú urobia to tak, že si ten chalan bude myslieť, že to bolo dokonca jeho nápad
@noxardna , pokiaľ ho chceš spoznať, porozprávaj sa s jeho kamarátmi (alebo teda najlepšie kamarátKAMI, baby si medzi sebou povedia predsalen viac ako by ti povedal jeho kamarát) . . . a uvidíš
@noxardna treba najst nejakych spolocnych kamaratov, cez ktorych by ste sa mohli spoznat... alebo ak mas nejaku odvaznu kamaratku/kamarata, tak mu povec nech sa s nim zoznami on, a potom nech ta prectavi... alebo ak mate bufet v skole, tak sa nejako predbehni alebo co, aby ti musel nieco povedat, alebo...proste sa mu prihovor sak to je take lahke
@13 netvrdím, že nie . . . úprimne, je to tak trošku pohladenie ega, keď vidím, že kvôli mne sa červená (ale tak zase si nenamýšľam, zase až taký krásavec zas nie som)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a potom záleží aj na chalanovi ak je to bojazlivec, tak sa po tom ako sa na neho pozreš okamžite odvráti alebo to perfektne zahrá tak ako keby len letmo po tebe preletel z výrazom na tvári systémom " nezájem " . . . ale sú aj taký, čo sa zostanú dívať do očí . . . vtedy sa väčšinou zase vy odvrátite ( väčšinou s rumencom na tvári ) a kukáte do okna
@noxardna , pokiaľ ho chceš spoznať, porozprávaj sa s jeho kamarátmi (alebo teda najlepšie kamarátKAMI, baby si medzi sebou povedia predsalen viac ako by ti povedal jeho kamarát) . . . a uvidíš
"ahoj, prosim ta, ponahlam sa, mozes mi kupit tamtu Milu"
"aa, jasne v pohode "
a šup, už si ta zapamata
@14 to bolo na mňa?