Keď vidíš že niekoho šikanujú. Čo spravíš? Zažil(-a) si situáciu keď si videl(-a), že niekoho (druhého) šikanujú? Zažil(-a) si situáciu že sa obeti niekto zastal? Ako to dopadlo?
Ďakujem.
Vytiahnem svoj 30 centimetrovy nozik, svoje retaze, ktore mam obtocene okolo pasa vzdy, ked sa chystam na prehliadku mesta a tesim sa, ze tam budu ludia niekoho sikanovat. Potom sa im postavim do cela. Poviem, ze "mate nejaky problem?". Potom ma obklucia. Napatie je vysoke, oni tiez vytahuju svoje budzogane, retaze, vidlicky a noze... a potom. Vyskocim do vzduchu a cas sa zastavi. Ja visim vo vzduchu a rozmyslam, koho kopnem ako prveho. Robim gymnastiku, uhybam sa uderom aj kopancom. Jednym uderom jedneho zlozim, druheho tiez, kop z otocky. No nie, oni vstavaju, z nosa im tecie krv ale su este viac nahnevani, ako predtym. Jeden vytiahne zbran, ale ja uz som pri nom. Poviem mu "mačkáš kohútik" ale aj tak nevystrelis (alebo, ze mačkáš mi hada, debile). No a potom, lezim v kaluzi krvi, oni dokoncia to, s cim zacali a potom zmiznu.
no bud sa pridam, alebo sa divam. na ktoru stranu sa pridam, alebo ostanem divakom zalezi od situacie.
no ale az sa mi sikana nepaci, rovno strieskam sikanujucich. bez slova ich zacnem mlatit. v taku chvilu utok zo zalohy je da best solution pre zastavenie konania.
Ja mám jedného spolužiaka, ktorého šikanuje jeden debil v triede pre jeho vzhľad, problémy s vyjadrovaním a pretože sa nezaradil do kolektívu. Vždy, keď to ten kretén začína preháňať, tak za ním prídem, zdissujem ho tak, že nemá na výber a radšej zostane ticho a odvediem toho druhého preč. Neriešim to fyzicky, lebo som dievča a síce som väčšia, príde mi to ako hrubý a neefektívny spôsob riešenia konfliktov. Potom vždy poviem tomu druhému, že on sa svojho akné raz zbaví, ale debil sa svojej stupidity nezbaví nikdy a zvyšok je už na ňom, ako si to urovná v hlave.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Pravdepodobne. Ak by vedeli nieco o tom, tak snad aj hej.
no ale az sa mi sikana nepaci, rovno strieskam sikanujucich. bez slova ich zacnem mlatit. v taku chvilu utok zo zalohy je da best solution pre zastavenie konania.
Vyskocim asi dva metre nad seba.