Veľké ruky neznamenajú silné ruky Väčšina tých napumpovaných chlapcov je v skutočnosti slabá ako mucha cvič funkčné cviky s vlastnou váhou a budeš spokojný
silné svaly vyžadujú silné kĺby.
Aj to je dôvod prečo veľkí "búchači" z posiliek sú hovno ako píše @1 . Ich svaly rapídne rastú ale kĺby / šlachy zaostávajú.
Radil by som ti robiť kliky na úzko a zhyby na úzko , Pokiaľ chceš silné len ruky.
A nepočúvaj pseudoodborníko odchovaných na posilnovanie.sk ktorí by do tohto fóra mohli zavítať. @1 a @mm47 ti povedali všetko potrebné
@feklus vidím to dennodenne. Chodím na box. Nabúchaný chlapec spraví 20 klikov a je koniec, viac nedá lebo nevládze. Vedľa neho 50-kilový urobí naraz 50 na pästiach ako nič. Postavíš takého človeka do ringu a jeho úder absolútne nemá silu, na lopatkách je za pár sekúnd.
Mať veľké svaly a funkčné svaly je markantný rozdiel
@anussqqa To nemozes porovnavat. Sila je jedna vec a vydrz druha. Svalove tkanivo ma uplne inu strukturu ked cvicis na objem ako ked cvicis na vydrz. Silove cvicenia na objem davaju velku silu ale na kratky cas. S kondicnymi cviceniami nedosiahnes taku maximalnu silu ale vydrzis dlhsie.
A to co vravis o klikoch tak tam vobec nejde o silu ale o pomer sily a vlastnej hmotnosti a lahsi ludia maju v tom vyhodu. Napr cviky s vlastnym telom co robia tanecnice pri tyci tak 100 kilovy chlap to nespravi aj keby bol neviem ako silny.
@qwer28 pointa je v tom, že mať obrovské ruky neznamená mať silné ruky. Z vlastnej skúsenosti hovorím, že chlapci, ktorý majú bicepsy ako moje stehno nielenže nemajú výdrž ale ani silu či už na dlhý alebo na krátky čas. Sval, ktorému ty dodáš proteíny alebo iné sračky len aby si ho napumpoval proste funkčný a silný nikdy nebude
Sú 2 typy svalov aké človek môže mať. Rýchle (atletické), tie sú menšie. Pomalé (kulturistické) veľké. Ak má niekto atletický typ svalov nikdy ich nebude mať tak veľké ako kulturista, hoci bude poctivo cvičiť a silu mať celkom slušnú môže. Rovnako ako kulturista nikdy dobre nezabehne 100-ku. Je to geneticky dané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Aj to je dôvod prečo veľkí "búchači" z posiliek sú hovno ako píše @1 . Ich svaly rapídne rastú ale kĺby / šlachy zaostávajú.
Radil by som ti robiť kliky na úzko a zhyby na úzko , Pokiaľ chceš silné len ruky.
A nepočúvaj pseudoodborníko odchovaných na posilnovanie.sk ktorí by do tohto fóra mohli zavítať.
@1 a @mm47 ti povedali všetko potrebné
Mať veľké svaly a funkčné svaly je markantný rozdiel