Thriller zo sveta nadprirodzených javov vznikol podľa najobľúbenejšej videohry súčasnosti. Film je dielom režiséra Christophera Gansa (Bratstvo vlkov), oskarového scenáristu Rogera Avaryho (Pulp Fiction) a produc
Film sa mi páčil a uznala jeho úroveň aj moja kamáratka ktorá čo sa týka tejto tématiky má prehľad efekty boli dobre a tá atmosféra strachu a temna bola fayn
No tak tento film sa mi fakt nepacil.Sice som videla len prvu polhodinu,no vobec ma to nebavilo.Asi prave kvoli tomu,ze to je z pocitacove j hry a ja taketo zalezitosti moc nemusim-ale no,aspon som sa zasmiala...
To vatšinou tak bývalo aj v hre že koniec človek sem tam nepochopil ..ale film bol dobrý,hlavne ten pyramidhead sa mi hroozne lúbil..(to je ten čo pred kostolom s tej mladej strhne kožu)hned mi to pripomenulo hru
Silent Hill je fakt super... len ten koniec je taký zvláštny... mi to pls vysvetlite... to akože ona s tým dieťaťom na konci filmu síce odišli zo Silent Hillu ale zostali akoby uväznené v tej "inej dimenzií"?
no... ja som to pochopil tak že oni keď mali na začiatku haváriu tak zomreli. Tým pádom boli mŕtve a preto mohli aj vidieť tych duchov a tak lebo si zober že ked ju hladal manžel tak videl celé mesto uplne inak. Vlastne ano tá dimenzia ako si to nazval je možno tá smrť
no oni nezomreli ale dostali sa do ineho sveta-dimenzie. kebyze zomreli pri tej havarii tak ti policajti najdu ich tela v aute ale povedali ze auto je prazdne.ked unikali pred cybill tak presli cez temnu alessu a havarovali. vtedy sa spojila temna alessa so sharon a dostali sa do tej druhej dimenzie. a kedze alessa nechce opustit tu dimenziu v ktorej je tak ani rose so sharon sa nedostanu z toho zahmleneho silent hill.ti ludia ktorych alessa rozkuskovala v kostole tiez nezomreli ale alessa ich preniesla do tej dimenzie vtedy ked zacal ten poziar pred 30 rokmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Hru som hrával tak som bol naňho veĺmi zvedavý a mna teda nesklamal.....
Dobrá atmosféra a hlaven Allesa.....
proste super
Inak je veľa zaujímavých filmov podľa hier:
BloodRayne
Doom
Alone in the Dark
Resident Evil
Resident Evil: Apocalypse
a pripravujú sa ďalšie...
Ale toto je pre mňa osobne prvý poriadne na úrovni film, vychádzajúci z PC predlohy.
Prvky hororu nie sú vo filme okopírované a tradičné ako u ostatných filmoch na hororovú tematiku. Vychádzajú z niečoho nového a nápaditého.
Záver filmu je zaujímavý a vynára sa pri ňom otázka: Pozrieš si ma ešte raz? Ja odpovedám, určite Áno!
filmov podla hier je vela, ale otazka je, kolko z nich stoji za to?
Alone in the Dark? to by som sa hanbil aj pustit do telky a nie este za to pytat peniaze v kine
RE 1,2 fajn, dvojka trochu horsia ale celkovo dost dobre filmy
Ostatne som sice nevidel, ale rad by som este pripomenul filmy Street Fighter a Mortal Combat, ktore podla mojho nazoru tiez neboli bohvie co.
SH som este nevidel, ale podla recenzii je to konecne dobry film podla dobrej predlohy...
▲ ▲
▲ ▲
▲ ▲
▲
▲ ▲
▲
▲ ▲
a kde zmizlo to fórum? :o
trénoval si toto:
▲
▲ ▲
ale nejako nevydalo