Ahoj. Tuto diskusiu som zalozila preto, lebo som tu taku este nezaregistrovala a myslim si, ze ta tema bola, je a vzdy bude aktualna. Ja sama som tento zakrok - augmentaciu podstupila a tak viem o com pisem... Ste proti alebo pre? Tuzite po tom alebo to o
niesom proti, ak ma clovek financie a bude sa tak citit lepsie preco nie ja osobne silikony ku stastiu nepotrebujem, ale daka liposukcia by nebola odveci ale nie
Neodsudzujem, ale ja osobne by som si silikony nedala zrejme... az keby som bola ozaj zufala zo svojich prs, po odkojeni dvoch deti .. ak by pan manzel suhlasil
neodsudzujem a je to v pohode ak si to niekto praje tak preco nie..ale ja by som si to nedala..urcite nie teraz..mozno za par rokov ked uz gravitacia spravi svoje
ked tak kukam tak vacsina nazorov negativnych..aj ja som myslela ze ake to je nechutne a skarede a ten tvar az kym som nepoznala niekoho kto ma silikony a vobec to tak neni poznat..ako ja som si to vsimla az ked si holka lahla..ked mala normalne tricko tak to vyzeralo dost vierohodne
ked sa zena citi, ze potrebuje silikony tak preco nie, ved ked si davaju zmencit nos alebo nieco ine tak preco nie prsia.....ja keby som malinke tak idem aj ja pod skalpel...
ja osobne niesom prote lebo podla mna to cloveku moze strasne zdvihnut sebavedomie a pohlad na seba jedine co by mi robilo obavu je kojenie a mozne rizika rakoviny
noo tak ako sa pýtala zakladatelka tejto témy..hmm neodsudzujem to...je to každého vec čo robí so svojím telom,aj ked si myslím,že by to mali nehať tak,ako to je,prtže niekomu sa to páči a niekomu nie..ale je to ich vec :d
nj noo ja kebyže aj chcem tak ešte nemoožem...ale aj kebžy moožem tak enchcem načo si bduem dávať zvačšovať prsia?? ved už teraz počúvam narážky na to jake mám velké prsia,čiže konec
hmm.., zenske prsia a nielen tie.., pekna resp. normalna-zdrava simpaticka zena, pohlad nanu, jej dotik ci len dobri pocit z jej spolocnosti a mnohomnoho ineho, na mna blahodarne posobi a nekonecne inspiruje, s ci bez siliko...
každej osobna vec, či podstupi alebo nie, ak nie je slečna spokojna stym čo jej priroda nadelila a bude sa citiť lepšie ked bude mať silikonove prsia tak prečo nie, mne to neprekaža a ani nevadí....
ale ja by som to verunespravila, už len ten pocit že niečo cudzie mam v sebe sa mi dosť ehm hnusi by som povedala,nieje nič lepšie ako byť prirodzena a hlavne byť spokojna stym čo ti priroda nadelila
Podľa mňa je to v pohode. Ak sa cítiš lepšie tak potom je všetko ok absolútne to neocudzujem, keď niekto nieje s niečím spokojný a má peniaze nech sa dá oplatsikovať aj celý pre mňa za mňa
No ja mam nazor taky ze je to kazdeho osobná vec Ak ma niekto komplexy zo svojho tela preco nie? Ked ludia neodsudzuju ludi co si napriklad daju spravit krivy nos alebo nieco podobne preco odscudzuju umelé prsia? ved to je tiez takisto len zákrok,,poznám vela chalanov co vraveli mojej kamoske nech si nedá a dala si a teraz jej seci hovoria preco si nedala dokonca vacsie takze je to proste aj o sile zvyku ale keby mam zas partnera respektivne manzela ktoremu sa to absolutne nepaci tak si to nedám,,ale kazda slobodna baba ktora ma komplexy tak je to jej vec ja osobne chcem o rok tiez podstupit augmentaciu a len a len kvoli sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Tysha, tebe este neplombovali zub? Neostali ti po zlomenine kosti nejake titanove srobky? Aj to je umelina v tele...
Ked to baba chce a pomoze jej to zdvihnut sebavedomie, tak preco nie. Ale zas to netreba prehnat...
aki sme .aj s malymi prsiami...
mat male prsia neni zase najlahsia situacia.. a myslim si ze je spravne ak zena podstupi tuto operaciu, pokial jej to ZDRAVO zdvihne sebavedomie.
krasa nie je vsetko..ale mnoho veci ide lahsie .. a nie je to vobec povrchne.. povedala by som skor prirodzene
nj noo ja kebyže aj chcem tak ešte nemoožem...ale aj kebžy moožem tak enchcem načo si bduem dávať zvačšovať prsia?? ved už teraz počúvam narážky na to jake mám velké prsia,čiže konec
každej osobna vec, či podstupi alebo nie, ak nie je slečna spokojna stym čo jej priroda nadelila a bude sa citiť lepšie ked bude mať silikonove prsia tak prečo nie, mne to neprekaža a ani nevadí....
ale ja by som to verunespravila, už len ten pocit že niečo cudzie mam v sebe sa mi dosť ehm hnusi by som povedala,nieje nič lepšie ako byť prirodzena a hlavne byť spokojna stym čo ti priroda nadelila
Ale inak to neodsudzujem, ked sa to niekomu paci - jeho problem. Btw ak je zena po rakovine prsnika napriklad tak v tom pripade mi to urcite nevadi..