po tom čo som po troch rokoch nedokázala splniť predsavzatie zbaviť sa niečoho, čoho sa bojím, a našla som si efektívne spôsoby, ako to obchádzať, premýšľam, či je pre mňa efektívnejšie nedávať alebo dávať si novoročné predsavzatia.
pridem z prace, pustim si brahmsa, otvorim vino a budem citat. predsavzatie si davam take, ze do konca dalsieho roka budem mat nasporene na dalsie 3 roky vysky
@dreams155 kde si kúpeu prskavky? resp. kde kúpiš? lebo by som chcela tiež,len nemám skúsenosti s kúpou pyrotechniky,nakoľko to nepodporujem,ale prskavky sú mierumilovný krásny prskajúci nástroj.
a teda pôjdem silvestrovať a verím,že nám bude pekne a že bude bavka! celkom sa teším.
a predsavzatia,ani nie,ale rada by som nový rok brala ako niečo nové,že sa treba nad minuloročným povzniesť, ,,zabudnúť'' a veriť,že bude krajšie a lepšie a že bude bavka.
@dreams155 čože! to je parádna cena,ibaže nie som z Košíc,si myslíš,že by to bolo dostať aj v tesku? ja vôbec netuším,kde by mohli byť pyrotechnikové stánky,ale vôbec som si nemyslela,že to je také lacné
@limetkajaja Určite ich kúpiš niekde v Kaufe, Tescu a pod. A väčšinou sú v týchto supermarketoch aj stánky s pyrotechnikou, čiže to nájdeš, kúpiš prskavky a bude bavka.
Tento silvester budem konecne doma , tesim sa...nemam naplanovane nic spesl , mozno bakalarku pisat a pojdem dakam von sa prejst...a predsavzatia si nedavam lebo ich aj tak nikdy nesplnim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Predsavzatie si dám hocikedy, nemusí tam byt podnet novým rokom
Všetko vybavené, už len kúpiť prskavky.
@Antifunebracka Je to možné. Vlasy robia veľa.
a teda pôjdem silvestrovať a verím,že nám bude pekne a že bude bavka! celkom sa teším.
a predsavzatia,ani nie,ale rada by som nový rok brala ako niečo nové,že sa treba nad minuloročným povzniesť, ,,zabudnúť'' a veriť,že bude krajšie a lepšie a že bude bavka.
V Košiciach v jednom stánku za 0.60€.
10kusy, ale asi pôjdem na nákup znova.
- hej
- nie, ja si dávam predsavzatia počas celého roka a väčšinu aj tak nedodržím ....
Tak určite to nájdeš aj v Kauflande resp. v Tescu. Alebo v Lidli, tam to bude tiež na 100%.
a predsavzatia si dávam hocikedy počas roka a aj ich plním, čiže ešte neviem či si dám aj nejaké novoročnô
@Motyylia Teraz Vianoce? Ty si niekde z východu? Viem, že tam právoslávni oslavujú Vianoce posunuté o týždeň.