plánujete niečo špeci vyvárať, vypekať a robiť si nejaké občerstvenie? kapustnicu, koláč, pagáče, chlebíčky? a čo budete piť? bubliny či niečo tvrdšie? ja ešte stále hľadám inšpiráciu, ale na pitie si asi vezmem nejaké šumivé víno
Upeciem slane mlsky, urobim asi krabi alebo sunkovo-uhorkovy salat, uvidim, budu aj kolaciky a drobnejsie zajedky a sampus. A na novy rok sosovicova polievka a este neviem co druhe
dnes som urobila 2 syrové roládky okrem toho jednohubky, nejaké ovocie, šampus a ešte predtým na večeru asi sviečkovú a tá ostane aj na druhý deň na obed
Ani nie, nič také špeciálne.. Plánujem tentoraz spraviť varené víno a možno s maminou spravíme šuhajdy, uvidíme. Návšteva asi k nám žiadna nepríde, keď je lockdown, ani ja neplánujem nikde chodiť, tak len doma a budem asi si čistiť počítač po roku od uložených nepotrebností ako aj teraz som si začal alebo maximálne si len tak písať s niekým na nete.
Chlebicky a nejaku dobru veceru, ktora sa ale nebude lisit od inych dni, pretoze nemame ziadnu silvestrovsku tradiciu. Popijat budem tradicne nejaky sladky shit (bublinky, alebo vajecny liker) a muz karibsky rum a urcite si symbolicky spolu dame poharik Hennesy X.O., co robime vzdy pri specialnych prilezitostiach a v dolezitych chvilach
Noo robievame zemiakový, vajíčkový, šopský, bulharský, vlašský, z červenej kapusty a ešte nejaký na ktorý si nespomeniem. Ja si ale na Silvestra zvyknem dať len prvé 2-3 väčšinou
Keďže nebudem doma, tak som napiekla také zemiakovo-syrové... veci (neviem, ako to nazvať). To zoberiem, tiež som kúpila detské šampanské a inak nič moc. Na obed si spravím výpečky z údeného a večeru fakt neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Inak víno/šampón neznášam, takže určite budem pripíjať tvrdým.