seriál sa mi nepáči, to len drahý, ktorý má Simpsonovcov strašne rád ma presvedčil, že na film ideme do kina - aj to len preto že mi sľúbil nachos a pukance - ale tak pobaviť sa dalo...no nejak extra pecka to nebola...
@xhtml ty si už mnou tak strašne posadnutý a zaslepený, že si ani nevšimneš čo je napísané v možnosti, ktorú som označila ( a nie len ja, ale to ti je už jedno samozrejme )... je rozdiel seriál pozerávať a poznať, zase tu len pred všetkými ukazuješ jak si primitívny
Na seriály som sa asi trochu viac nasmiala lebo tam to nemusí byť o jednom tom istom hodinu a pol..
mimochodom ´ten ćo to vymyslel má môj veľký obdiv najmä kvôli tomu ako sa z predávania zmrzliny dostane po tom, že Simsonovci nemají kde bývať behom 20 minút
sakra možnosť oboje neni ??? ppči to bolo oboje minule som sa len tak z haluze brachu spytala ze ci vie jak sa vola ten diel v ktorom sa stalo to a to a on vedel haluza my dvaja maniaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@3 ale myslím že za pozretie to stojí
@4 jj, Spidervepř nemal chybu
Chcel som dat serial, prehodte to dakto.
inac, hlasoval by som za oboje
u mna vedie seria 12
mimochodom ´ten ćo to vymyslel má môj veľký obdiv najmä kvôli tomu ako sa z predávania zmrzliny dostane po tom, že Simsonovci nemají kde bývať behom 20 minút