POznate nejaku hru podobnu tejto co je volne hratelna na internete? Pocul som o nejakych nieco napr ako Travian len chodis do prace po svete zoznamujes sa z inymi ludmi a tak
travian je velmi podobne divokym kmenom, tie mam ja osobne radsej pretoze to tam ide ovela rychlejsie a nie je to take zlozite a to je vylucne strategicka hra cez net (sorry oficialnu skratku ti nepoviem
pocul som ze bolo niekedy sims online ale uz to asi nefunguje, to bolo za ery sims 1 este
awojte...prosim pomozte mi...newiem ako nainstalowat The sims 2....kamoska mi to wyswtlowala, myslela som si ze som ju pochopila ale teraz som zistila ze ani nie....prosim napiste mi niekto postup ako na to ale musite mi to napisat ako debilowi krok po kroku (click by click)....prosim pozte mi niekto kto ste tu....dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
pocul som ze bolo niekedy sims online ale uz to asi nefunguje, to bolo za ery sims 1 este
takze asi tak
@johnyluky ja som to hrávala, kedysi ale len chvíľu...neviem,akože ti nejde registrovať?