Kedže viem, že sa tu nachádzajú ludia, ktorí sa do cvičenia vyznajú chcela by som poradiť. Mám dosť široký pás vzhľadom k mojej postave. Pomôžu cviky zamerané na brucho alebo by mi to brucho len spevnilo a "neubudlo" by mi z neho? Viem, že najúčinnejšie b
@narazuvzdornaa mám 19 čiže to sa už asi meniť nebude. a práveže mne sa tuk ukladá hlavne do bokov, čiže mi rastú aj stehná a zadok a prsia sú viacmenej rovnaké. čo je ešte horšie ako teraz
suhlasim s tym vekom. inak vyzera baba v 14, 15 a inak v 20...mne sa uplne zmenilo brucho a vyzera byt chudsie aj ked mam ovela viac kil jak vtedy. proste hlavne zeny sa dost formuju. niektore su vyvinute takto uz v 11 a ine az v dospelosti. a chudnutie urcite pomaha. ked schudnes na vyraznu podvahu, uz tam nebude co...ale v normale nikdy nebudes vyzerat stihlo z kazdeho uhla a za kazdych okolnosti, najedena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a co ti poviem korzety, opasky, stahuj, dus sa.. je to zle, ale casom ucinne
ale nemyslim si, ze zo dna na den sa rozhodne, ze sa scvrkne
je to dobré a nie je to lacná hračka
ak chceš mať do konca na hovno telo a komplexy použi tie sračky hore
Možno sa to ešte vyformuje vplyvom hormonálnych zmien, alebo ak by si pribrala, mohlo by sa to opticky dorovnať.