Ahojte!
V novembri som si podala ziadost o sirotsky dochodok, od tretieho novembra cakam na peniazky a na rozhodnutie ale zatial nic, na socialke mi povedali ze suma je vypocitana a moja ziadost je vybavena a uzavreta.Neviem, ze dokedy mám cakat, uz mi id
a zdokladovala si im všetko? že si znova na škole atd atd? mne to tiež dlho riešili ale nepamätám si, či až 3 mesiace či koľko to riešiš ty... určite tam skús zavolať, poprípade ísť osobne
fu..neviem, mne ho vybavili pomerne rýchlo od podania žiadosti...skontroluj si pre istotu fakt či si im zaslala naozaj všetky dokumenty (potvrdenie o štúdiu im posielaj každý semester)
@glamorous
minuly tyzden som tam bola, zdokladovala som vsetko, aj referentka v pobocke mi povedala ze vsetko je v poriadku, nic nechyba. moja ziadost je vybavena, tento tyzdne by mali aj peniaze prist, no zatial nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
čiže dosť dlho si ešte počkáš podla mna
ano splnam.do konca maja som poberala sirotsky dochodok, v máji som zanechala skolu, a od septembra som zacala studovat
minuly tyzden som tam bola, zdokladovala som vsetko, aj referentka v pobocke mi povedala ze vsetko je v poriadku, nic nechyba. moja ziadost je vybavena, tento tyzdne by mali aj peniaze prist, no zatial nic
nie.mám menej
ale ide o sirotsky dochodok
ak má príst tento týžden - do buduc. utorka príde :p
podarilo sa vybavit?