mne sa to paci tiez len nie zase vsetko aj ska musi mat nejaku tu uroven... ale na take odreagovanie, tancovacku sialenu a take blbiny je to perfekna hudba...i ked kamarat mi povedal ze je dedinska...a hej posobi tak kusok
Jo joo..Ska je uplne super...Vzdy ked to pocuvam,tak mi to uplne zlepsi naladu Take pohodove to je Ale slovenske SKA ako moc nemusim..Najviac asi tak skupinku SKA-p pocuvam..Uplne uzastny su
tak prispievam aj ja.....naozaj ska vie niekedy naladit dobru naladu a je to hudba jak an pocuvanie tak aj na tancovanie myslim...ale radsej pocuvam reagge a ska uz skor hopsam ale je to len jeden z mala stylov co pocuvam
anoo SKA je brutal, ale neostavajte pri Ska-P. Existuje mnoho fakt skvelych kapiel ako Ska Cubano, Skandalo Publico a Tokyo Ska Paradise Orchestra (samozrejme aj mnoho inych - toto su len nazvy na ktore som si prave spomenul). Potom su fajn RuSKA Bank, Cafe Con Leche a Voiceks VoiSKA (tieto je mozne stiahnut zadara z music.download.com).
noo tak ska patri k punku aby ste vedeli ...noo a kto pocuva punk tak aj ska...ale vyzera ze su tu seci okrem lochness obmedzeny en na komercne veci tie su vacsinou horsie to je skoda....
ska je super, ale ska-p ani moc nie... zo ska mam najradsej Polemic (overena klasika) a potom skor tie zahranicne ako Save Ferris alebo Reel big fish... nien je to tu zname, ale su dobri
poucovat tu inych o tom ze nepoznaju styly absolutne nema zmysel.. staci si pozriet aki ludia chodia na punkove alebo ska koncerty a zamysliet sa nad zbytocnostou rozhorcovania sa nad tym ze ska bolo skor. aj tak to nikoho netrapi a kazdi chce len mainstream.. a ti co nie tak najdu to pekne, to co sa da povazovat za umenie (to plati o vsetkych zanroch) osobne mam ska rad.. zo starsieho asi len madness a z novsieho benuts, polemic. a este skaprasupina ktora je inspirovana ska
Friker: ja ska milujem...a najma na polemicu chodia vselijaky hippies fetaci socky..a pritom maju na starom albume tradicne ska texty (odporucam nastuvat historia ska a vstahoch k hippies)
vidlacisko...: nechapes ze tu poznaju len poklemic a skap..?? ubohe .....madness toasters specials tleskac su podla mna najlepsie celkom.. alebo klemones
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
zožente si Leningrad..
tak najradsej mam Tleskac,skatalites,specials,mayatals,madness,
skapela,skap,joska,a napr.tak ked aj punkove kapel hraju naprikla klemmones uplne super hra D
Inak z toho upadnem do depresívnej nálady , až tak strašne silene optimistické to je..
to ako nemoze hrat punkova kapela ska?
Lebo sa budu otrhavat usi!
POLEMIC, SKA2tonic, ..............!