Niekto kto sa lepšie vyzná v bookoch ?? Dnes som si kúpila Toshiba Satellite L850-1J4, môj problém spočíva v tom, že som do neho prehádzala filmy zo strarého notebooku a obraz je PRÍŠERNÝ v každom jednom prehrávači. Chýba mi niečo ?? Je nutné niečo nainšt
a čo znamená škaredý obraz? akože nič nevidíš alebo máš skôr iný problém..? pretože kvalita filmu sa ti nezníži presunutím z jedného média na druhé.. ak myslíš také veci ako gammu(jas) alebo kontrast tak to sa nastavuje pre každú obrazovku samostatne.. skús v nastaveniach -> displej zvýšiť jas
@daddy nie že nič nevidím, ten obraz je prosto škaredý a nie, nie som tupka, ktorá sedí za pc prvý den, nie je to filmami ani prehrávačmi a 100% ani blbostami ako sú jas a kontrast, preto sa pýtam, na iný problém,
@dsimca skús nainštalovať Kodeky + skontroluj v nastaveniach grafickej karty, či tam nemáš nastavenia na prehrávanie videií ... (mávajú to väčšinou intelácke grafické čipy)
windows 8 sice nepoznam, ale uz win7 ma alebo si vie sam najst kodeky, co potrebuje a vie prehrat video normalne aj bez nejakej poriadnej externej grafiky. nebude to len rozdiel vo velkosti a rozliseni displeja, jeho povrchu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov