Caute,mam otazku pre skaterov Chcel by som si kupit skate a v intersporte sa mi lubia len neviem ci je to dobre alebo zle ked grip na skate neni po celom skate a v strede cca 10cm nieje je tam obrazok vadi to????
iba v strede grip? pokiaľ sa na nechystáš hneď na triky typu Heelflip, tak ti to môže byť jedno, Ak sa naučíš najskôr bez gripu, tak ti to s ním pôjde neskôr ako po másle
@shifter ja keď som začala so sk8, tak som si kúpila hneď normál kvalitný skate, hento bude podľa mňa nič moc, keď chceš aktívne jazdiť a pri neskorších trikoch to je tiež sucks.
na začiatok ti stačí aj normálny z exišportu, ja som na takom začínala a bolo to fajn teraz mám už dlhšie streetmarket ale chystám si kúpiť baker ... pokial nebude v strede grip, bude sa ti blbo učiť olliečko nakolko je to založené práve na tom že ťaháš nohu po gripe tak aby sa skate vytiahol hore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov