Napadlo ma že si kúpim skateboard ,len neviem o čom to je aby som zbytočne nevyhodil prachy do vetra DDDDDD Plsss poradte čo mate skusenosti či sa na tom budem učit jazdit rok alebo tyzden DDDDDD chapete Lebo v blizkosti pred par rokmi postavili ska
Skateboard je koníček, ľudia sa tomu venujú lebo chcú do toho investovať všetko. Učiť sa budeš celý život, ale ani tie základné veci sa nenaučíš za týždeň. A to myslím taký týždeň, že každý deň na pár hodín výjdeš von a skáčeš.
Ja som to nechal, lebo ma to po čase nebavilo. Skateboard ešte stále mám tu pod stolom, ale nostalgia mi ho zakazuje predať. No neverím, že sa naňho ešte niekedy postavím.
kym sa na tom naucis vobec jazdit len rovno po chodniku tak to potrva..zalezi aj od toho ako velmi si pohybovo zdatny..ale ak nevies o com to je ako pises tak radsej nekupuj
no neviem ti povedat ani ja xDDDDDDD ale sak skus a potom daj vediet xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nekupuj si ho zatial..radsej sa nauc zaklady na nejakom kamaratovom skate a az potom sa rozhodni...ja som skateovala par rokov ale skor som to pouzivala ako dopravny prostriedok...je to super ked nemusis 3hodiny vyberat bike, auto, cakat na bus, proste len zoberies skate a ides...(triky mi nikdy nesli uz sice neskateujem az tak ale nelutujem to lebo kedze som vedela skateovat (a spojila som to s lyzovanim) tak snowboardovat som sa naucila za par minut a teraz uz bez boardu neviem zit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Skateboard je koníček, ľudia sa tomu venujú lebo chcú do toho investovať všetko. Učiť sa budeš celý život, ale ani tie základné veci sa nenaučíš za týždeň. A to myslím taký týždeň, že každý deň na pár hodín výjdeš von a skáčeš.
Ja som to nechal, lebo ma to po čase nebavilo. Skateboard ešte stále mám tu pod stolom, ale nostalgia mi ho zakazuje predať. No neverím, že sa naňho ešte niekedy postavím.
@mcvpn skateboard nie je o tomto