cawko...pls nwvite kolko asi tak stoje skejt a ako sa da najlepsie naucit skejtovat(je to lahke?co sa predtym treba ece naucit?)?a treba ku skejtu aj nejake specialne tenisky abo neco take?
NO ja skejtujem už asi pol roka a neni to také ťažké.Isto si nekupuj sk8 za 100 korún ak sa chceš tomu venovať.Radšej o niečo drahší ale kvalitnejší..no a obuv..myslím že najlepšie sú skejťácke boty(fallen,etnies,DC)
etnies,dc boty stoja v obchode od 2-3000...aspon co tak pozeram...inak mozu byt aj adio alebo hocijake lacnejsie...a na nete su stale lacnejsie takze pokukaj na nete ale +postovne este nezabudni pripocitat, neze ta vujdu drahsie jak z obchodu ...
no sak ja mam tenisky take od batu a znacka newim ci poznate-POWER a k tomu skejtu to sa snazim mamu prehovorit aby mi ho kupila pripadne s mojim strykom(jej bratom)aby sa prinajhorsom nan zlozili....som povedala ze chcem taky kvalitnejsi a ne zadnu sumku tak dufam dostanem k vanocam
tak na sk8 hlavne trpezivost,mam doma jeden funkčny,dlsie som na nom nestal,,aj ked to sem tam zabolí,myslim ze tak tie hlavne triky viem aby som si vedel uzivat jazdu co najviac.trocha treningu a potom to buude srandaaaaaaaaaa.. nemusis kupovat drahy skate na zaciatok,najlepsie je ho vybavyt od ruky,od manikov ktory ho trocha "sčúchaju" a už sa im nepáči keby som tak na to mal času.zdravím držim prsty
nieje to az take taske. teda aspon nie zaklady.
sk8 doska tak 70 euro....treki..treba ti dve mas aj za 30 euro jeden...plus kolieska...12 euro za kus..treba ti 4...loziska..tie neviem kolko teraz stoja...tak si to spocitaj..
a co sa tyka sk8 bot tak power vyraba celkom dobre boty za dobru cenu. ( mam ich aj ja, aj ked musim kupovat nove kazde 3 mesiace )inac komplet sk8 kupis v sk8 shope za nejakich 200 euro. a mas to komplet zo vsetkim. len nasadnes a ides. kdesto tamto si musis skladat sama
no ten skejt mi kupili za 2000 len je strasna zima a mrznem takze nic a k tomu ece boci a z bokov oskrkany je jak som sa ucila tocit na nom...sa rozjazdi abo ho mam dat reklamovat?
boci?! tak dotiahni skrutki na trekoch alebo kolieskach. skor na treki to vydim ze su povolene. a oskrkany skejt ti ako reklamacku neuznaju nikde ved to je na skejte bezne ze "oskrkas" ked robis triki. sorry. slovencina mi este nejde tak dobre ako bi som chcel.
@15 za 1000 sk?! uvas mate este koruny?! a ja ze eura?! no dobre..za 33,33 euro to bude skejt za prd. onicom otrasna doska,otrasne treki, lacne kolieska a hlavne totalne smejdy loziska co aj dole kopcom sa budu tasko tocit. mal som podobny skejt a viem ocom to bolo. takze ked ces skejtovat, a nie len sa vozit. tak odporucam aj do toho investovat viac ako 33,33 euro.
ja viem trocha co som sa ucila sama...ale praveze ja nemam ani pojmu jak spravne a stat a take proste ja absolutne ze skoro nic az na mini malu trochu o tom newiem aj ked chcem sa tomu naplno venovat bo ma to bavi
aj ja sa to chcem naucit len fakt skejtpark mame v TN ale ideme sa stahovat do dediny kde nic take nebude a nema ma to kto ucit.. hmmm tak neviem poreadte mi niekto prosiiim!!!
@29 pohoda, v skateboardingu nejde oto ake mas boty, alebo nohavice alebo mikinu. ale ako jazdis , alebo ako sa snazis jazdit a ucit nove veci-triki tie znackove boty a veci su hlavne pre pozerou a ludi vyznavajucich sk8 styl ( poznam takich )
@30 to mas este cely zivot pred sebou . neboj, naucis sa vsetko
@32 chod do nejakeho dobreho sk8 shopu ( napr. pogo v ke) a tam ti poradia a aj na pockanie poskladaju cely skejt. ( kolieska, treki, dosku, grip ..atad...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
sk8 doska tak 70 euro....treki..treba ti dve mas aj za 30 euro jeden...plus kolieska...12 euro za kus..treba ti 4...loziska..tie neviem kolko teraz stoja...tak si to spocitaj..
a co sa tyka sk8 bot tak power vyraba celkom dobre boty za dobru cenu. ( mam ich aj ja, aj ked musim kupovat nove kazde 3 mesiace )inac komplet sk8 kupis v sk8 shope za nejakich 200 euro. a mas to komplet zo vsetkim. len nasadnes a ides. kdesto tamto si musis skladat sama
@30 to mas este cely zivot pred sebou . neboj, naucis sa vsetko
» www.snowboard-online.sk/skateboard-give...