LUDIA JA SOM TAM BOL BOLO TO OKOLO JEDENASTEJ A NEBILI SA SKINI S ANTIFA LEBO TO JE TO ISTE SKORO ALE ISLI SA BIT PUNKACI S NACISTAMI.... KRICALI SME TAM AKURAT AN-TY-FA NA NACKOV JE-NUTYCH POTOM SA TAM PISLAKO ATD. ALE PROSTE BOLO TO OKKT NUDNE MALA BYT AJ BITKA ALE NEBOLA TA BOLA PRED TYZDNOM KED 15 ROCNY KKTI NACKOVIA ZACALI SKAKAT DO KAMARATOV TAK NACKOM DALI NA PAPULU TAK IM TREBA....
Majajaj: presne tak.. Ako osobne mi to je jedno, neuznavam fasistov a ani skinov, ale nevediet rozdiel medzi skinom a nackom, tak to uz je nevedomost riadna a este ked je to tak prezentovane aj v mediach, tak to uz je ubohost..
Ako čerešnička na torte je že na prvej komerčnej televizii povedali že ich bolo asi 400 na jednej a 300 na druhej strane a v druhej komerčnej televízii že ich bolo asi 20 na 20... Takže otázka na Mateza: Koľko vás bolo?
matus33:bol tam jarmok tak asi mysleli ten D....teraz sa vlastne nebili ale pred dvoma ci jednym tyzdnom NACISTI ziadny skini{boha ze hnutie skinheads v tv vrave;li}///vyprovokovali v skandali bitku a dostal tm jeden znamy tak ze sanitka prisla{nacek teda} a tak nacisti povedali ze bude otplata....
tommyhot: no to je fakt nasmiech....to je skor smutne ze nacisti{ako vravis skini} sa pobili s antifasistami{vacsinou to boli"punkaci" proti nasiliu} ach boze.....aky upadok tohto slovaskeho mojho lubezneho naroda pod Tatrami.........
milacku si nemyl pojmy s dojmami ... skini a AFAci sa nemali odveky radi ! skus navstivit raz AFA forum... sak polka punkacov nosi nasivku ludia proti rasizmu a mne sa velice nezda ze skini sa bratrickuju s ludmi inej pleti . Kazdy si bojuje za svoje a presadzuje vlastny nazor. Mohlo sa to stat urcite a nebol by to prvy pripad. Na punkovy koncert prisli skini a zmaltili tam s bassebalkami polku ludi az kym ich nevyhnali stade punkaci a SBSkari... a este moj osobny nazor urcite nie je ani jeden extrem dobry - zlo plodi len dalsie zlo a preto som nestranny pozorovatel ! ale ked ma dakto nasere tak ho kopnem s mojimi krasnymi 15 dierkovymi STEELMI s ocelovou spickou !!!
podla mňa nebolo na tom nič zle sú skino OI a skuni Nazi prečo by nemohli povedať že skini sa pobili s antifou.Jakeby to nebolo jedno či povie nácek alebo skin aj tak sa každý dozná o čo ide
Dufam ze ludia to pochopia "..... len preto ze nackovia prebrali odnas slovo skin a dali si to nahlavu za to nemozeme ... aspon vidno co maju v hlavach....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Mna tu na slovenku nic neprekvapuje. Lebo na Slovenksu je to tak.
btw. tiez ma to najebalo ked som pozeral spravy, ze skini s antifastami....
aby nám nálada neklesla
,Slováci na nohy
opice na stromy,
Mečiar na hrad,
vajce na tvrdo.. !!!
veru že pravdu máš Tommyhot.. aj keď to nerada priznávam..
blo to v ziari nad hronom.....
smile
Ale nic sa proti tomu nerobi, len seci picuju.
falosny skin = nacek ...
Dufam ze ludia to pochopia "..... len preto ze nackovia prebrali odnas slovo skin a dali si to nahlavu za to nemozeme ... aspon vidno co maju v hlavach....