hypotéza: keby hej, tak ak by išlo o nejakú dlhšiu cestu, tak by som prispela samozrejme, ale ak len tak po meste dakam odviezť, tak to mi príde zbytočné, keď už, tak by sme sa vyrovnali inak
nema auto neprispievam podla mna by chlap ani tie peniaze neprijal za ten benzin, segru frajer stale niekam vyvaza, ako taky taxikar a pochybujem, ze mu niekedy nieco dala ine je, ked niekto niekho berie pravidelne... tak to uz asi ano, ale frajer to je nieco ine
nechce odo mňa nikdy nezobrať keď ma vozí od neho na intrák alwbo tak, to už som vzdala, ani keď ideme sami dvaja na nejaký výlet.. ale keď ideme na chatu alebo tak, že je plné auto tak sa skladáme všetci rovnako
Neskladám, pokiaľ tankuje on do svojho auta, resp. do rodinného platí on, ... pokiaľ mám auto od našich tak platím ja, ale väčšinou to nechávam na rodičov a aj on
JUST TO BE THAT MAN WHO WALKED A THOUSAND MILES TO FALL DOWN AT YOUR DOOOOOOOR
Okey, máš u mňa asi milión bodov za to že to poznáš
A...no, popravde nie
Ale zato som mu požičala svoje auto, tak snáď to je aspoň trochu kompenzácia
Väčšinou ma vozí "len" domov, a má to v podstate aj po ceste.
Ale keď ideme na dlhšiu cestu (napríklad na chatu), tak hej.
ja som frajerovi hned ako si kupil auto povedala,ze mu budem prispievat na benzin a on ma odbil,ze tolko na benzin ma, aby si kupil . z casu na cas mu to zase navrhnem,ze mu prispejem a nikdy nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
celkovo raz niečo zaplatí on, potom ja.
ale pohonné hmoty som nikdy neplatila lebo mi to ani nenapadlo.
hypotéza: keby hej, tak ak by išlo o nejakú dlhšiu cestu, tak by som prispela samozrejme, ale ak len tak po meste dakam odviezť, tak to mi príde zbytočné, keď už, tak by sme sa vyrovnali inak
vacsinou nie. obaja boli financne niekde v inom vesmire ako ja
mi
mi
mi
mi
mi
Okey, máš u mňa asi milión bodov za to že to poznáš
A...no, popravde nie
Ale zato som mu požičala svoje auto, tak snáď to je aspoň trochu kompenzácia
Väčšinou ma vozí "len" domov, a má to v podstate aj po ceste.
Ale keď ideme na dlhšiu cestu (napríklad na chatu), tak hej.