Len tak z nudy ma to zaujima, lebo v obchodoch ich nachadzam von a aj ked som v hoteli robil, v kuchyni boli vonku ale vonku ze v chodbe, v hodnom teple. Nie je to nebezpecne? Ja ich vzdy musim mat v chladnicke osobne...
v chladničke. ale napríklad ked sme ešte bývali v dome tak sme ich mávali v komore, lebo tam bolo trochu chladnejšie ako v ostatných miestnostiach. a keďže sa kupovali vo veľkom tak by sa do chladničky všetky ani nevošli
Viem ze sa tam líši spotreba. Lebo v chlade sa udržia dlhšie v poriadku dokonca aj v obchode na krabiciach je napisaná doba koľko sa môžu vystavovať mimo chladničky
tak vo velkej britanii nie su vajcia v ziadnom chladnom prostredi... (v obchodoch) a ako hovorim aj v takej kuchyni kde sa vari a fakt je tam teplo... preto mi to pride fest divne
lepšie je v chladničke, na to sú určené priehradky na vajcia, ale vonka sa tiež nepokazia, ale v chladničke dlhšie vydržia, u nás v reštike máme vajcia tiež chladničke @tom1995cz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
inak v chladničke
V chladničke samozrejme...