Sklamal som kamarátku :´(....potrebujem to napraviť
Poznám sa s jedným dievčaťom už asi dva roky, v poslednom čase sme začali intenzívnejšie chodiť von, dosť sme si sadli (neskutočne sme si rozumeli,...proste všetko bolo úžasné) ešte k tomu sa mi aj dosť páčila. Boli sme veľmi dobrý kamaráti (čo mi aj pove
to načasovanie by som nazval ako k*rva veľká smola po udalostiach za posledný týždeň to proste prišlo dnes a vôbec som si neuvedomil že je dáky trápny 1.Apríl
Fuuu... Hej, ten datum nebol dobry napad. Nabuduce jej to skus povedat na Vianoce.
Ale nie, teraz vazne.. toto je bezvychodiskova situacia a verim, ze strasne tazka. Nedokazem Ti nic poradit, ale fakt drzim palce. Nechapem, preco sa zas ona hentak odula.. ALE mozno, ze si z Teba urobila prvy april a zajtra za Tebou pride a bude to Ok.. Kiez by, vela stastia.
@hangtime11 to vlastne nechapem ani ja ona mi tak dako povedala asi viem prečo...mala dosť ťažké obdobie, a myslela si že si z nej robím p*ču...no tak to nezvládla povedala mi že "ty si ma mal podržať a nie strieľať si zo mňa"
@hluzar človeče, z teba bude psychológ uplne vo vsetkom mas pravdu...tak ja nakoniec zistim, ze nemam nariekat ale sa mam radovat lebo mi to vlastne ulahcila
Hm presne to iste sa mi stalo. Kamarat mi povedal ze sa mu pacim ale nejak sme sa cez to preniesli a fungovali sme ako kamarati dalsie 2 dni...potom s tym zase zacal a povedal ze kamrat byt so mnou jednoducho nemoze....takze tak...ty to mozno zvkadnes...mne je to dodnes luto lebo to bol clovek, ktory sa tazko hlada a to uz presiel rok odvtedy...
Zacni ju ignorovat aj ty, nech ma pocit, ze ju mas na salame.. To ju prinuti zamysliet sa a ak ta ma rada tak sa ozve aj sama.. Zvycajne zarucena technika na bez priciny urazene zenske (samozrejme plati to aj opacne, akurat ze my sa az tak casto neurazame)..
čas! A čo tak - iba z toho dostala hrôzu, že prišlo niečo, čo očakávala..? - povedala by som - typická reakcia niekoho, kto potrebuje od strachu pred ním neriešiteľnou situáciou ujsť... - takže, opováž sa ešte raz...
Buď bezprostredný, smej sa, pozdrav... - nerieš. Problém má ona. Ty nie. Bol si k nej úprimný... - čo môže byť krajšie..
@tommyhot - ženské nikdy nebývajú urazené bez príčiny - iba muži nie vždy ich dôvody chápu... Navyše treba rátať aj so ženskou hrdosťou... - takže tá technika vôbec nemusí byť tak zaručene zaručená..!!
podľa mňa dievčatám prekáža, keď sa chlap vyŇadrí... ono to totiž môže vyzerať, akoby si celý čas s ňou hovoril a "rozumel" si s ňou len preto, lebo po nej ideš... skús jej povedať, že ti chýba ako kamoška, že si to asi s citmi trochu prehnal.
@norry ja ti neviem hlavne ze minule mi povedale, ze jej hrozne vadi ked chlapec nevyjadri svoje city ....a clovek ich ptm vyjadri a este ho aj doj*be skratka...dievcata dakedy nevedia co chcu
Je to piča s velkým Pé, pokiaľ k tebe nič necíti a nechce ťa tak ti to mala slušne povedať a ostať s tebou kamarátka a nie robiť takéto kovbojky, jeb na ňu.
Možno si to na ňu tak vypálil, že si ju dosť vydesil. Možno od teba neočakávala niečo viac ako kamarátstvo. Možno to niečo viac nechcela. A možno... Nevim, daj jej čas, každopádne ja by som jej ešte povedala, že ju máš rád, že nechceš o ňu prísť a že by bola škoda, keby ste ten pekný vzťah čo máte zničili len kvôli tomuto. Uvidíš čo ti potom na to povie. A hlavne NETLAC na nu.
je to smutné, ale podľa mňa to s tým, aby si ju vôbec nekontaktoval a takto, je trošku kruté, keďže ste boli taký dobrý kamaráti, mala by mať trošku zľutovania a pochopiť ťa!
necudujem sa ti ,ze si zmateny ..to by som bola aj ja v tvojej situacii ---ale dobre ju nechapem ..ako myslim tu kamaratku ....nechapem jej konaniu ...nedokazem v tomto poradit nic ..asi len pockat ako sa to vyvinie
@manajas menej zenskych crt mozno ani nie, ale menej rozumu a nadhladu urcite. Alebo sa pohybujem medzi inteligentnymi 30nickami a blbymi 18kami.. Kto vie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
no, keď už to dievča nebude javiť zájuem, tak načo ju otravovať
ale asi hej, ona ta asi tak priatelsky nebrala, ako ty ju
A podlla mna, ak si sa uz ozaj pokusal o rozhovory a vysvetlenia...tak to asi fakt chce len cas...
No ked raz niekoho lubis nejde s nim byt iba priatel to je cista psychacina..... zachranujes nezachranitelne
na sebe som spocital, ze ten celkovy proces ma asi 8 faz pricom ti absurdita celej situacie docvakne az na deviatej
Keby aj chcela byt len kamaratka, potom by si zistil, ze tebe to nestaci.
Ale nie, teraz vazne.. toto je bezvychodiskova situacia a verim, ze strasne tazka. Nedokazem Ti nic poradit, ale fakt drzim palce. Nechapem, preco sa zas ona hentak odula.. ALE mozno, ze si z Teba urobila prvy april a zajtra za Tebou pride a bude to Ok.. Kiez by, vela stastia.
Cim sa to lisi ? Od toho, ked sa prekecnes a kamoska sa s tebou nebavi 2 dni alebo podobnej situacie ?
Ju lubis takze proste nie si len kamarat
Ja som to spravil tak, ze som nahodil 2 tyzdnove ignore. Osoba B sa za ten cas zamyslala a zamyslala a zamyslala,
snazila sa prejst na ine myslienky.....
znova sa nad tym zamyslala a zamyslala a zamyslala
nakoniec jej docvaklo, ze zalubit sa nie je hrdelny zlocin a ze bola na mna dost prisna
= boli sme kamosi
Potom som zistil, ze aj ked som chcel byt s tou osobou kamos je to tak nejak malo.
A potom som pocitil co to skutocne znamena pre niekoho sa trapit.
Mat tu osobu stale nablizku. Nemoct vyjadrit city, musiet sa pretvarovat, tvarit sa, ze pre mna ta osoba znamena menej ako v skutocnosti znamena.
Neskor sa z teba stane mierny paranoik. Neznamenal tamten signal toto ? Mam sancu ? Niee to si len nahovaram.
Chces tak dopadnut ? Vyrovnaj sa proste s tym, ze to nevyslo. Trebars este budete kamosi..... ale az ked ta to prejde.
Buď bezprostredný, smej sa, pozdrav... - nerieš. Problém má ona. Ty nie. Bol si k nej úprimný... - čo môže byť krajšie..
@tommyhot - ženské nikdy nebývajú urazené bez príčiny - iba muži nie vždy ich dôvody chápu... Navyše treba rátať aj so ženskou hrdosťou... - takže tá technika vôbec nemusí byť tak zaručene zaručená..!!
Chalan ma 18 a ta jeho kamaratka bude mat pravdepodobne rovnako, na take to sedi ako rit na serbel
Alebo po lopate. Asi viem o ženách trošku viac... Možno ani nie. Takže porozprávaj .... neskúsenej tridsiatničke...
- nakoniec, všetko sú to aj tak dohady. Pravdu vie len jedna osoba...!! - a tá možno ani nikdy nenaberie guráž sa k tomu zoči-voči postaviť