Sklamanie celkovo,....ked vas niekto velmi blizky sklame,ako reagujete?Vratite mu to?Date mu druhu sancu?Alebo co je podla vas najlepsie?Ignoracia?Ja neviem,ja stale dam druhu sancu a potom sa sklamem este viac.A ked nedam druhu sancu,tak to potom lutujem
Ľudom verím, pokiaľ ma nepresvedčia o tom, že by som nemala. Ak raz niekto sklame, beriem ho s rezervou, už mu neverím... Ale jeden človek sa našiel, ktorému som uverila nanovo a neľutujem to
ja zase ludom neverim, ale najlepsie je nemat velke ocakavanie, sklamania su mensie, maju to proste ludia v povahe a ja to tak aj beriem, ako fetak dusan hovori, sportovo
trvá mi to určitý čas, kým mu dám druhú šancu. potom nasleduje obdobie, keď aj cez druhú šancu mu už nevravím isté veci, beriem to už potom tak, že viem, že od tohto človeka môžem už niečo zlé čakať . u niekt. sa to napraví u iných nie. druhú šancu dostane u mňa každý. ale keď pohár pretečie, vtedy odchádzam bez slova navždy.
sklamanie???...povecsine ho velmi rychlo hodim za hlavu lebo povecsine su to len take male sklamanicka...take velke som este nezazila a dufam ani nezazijem...len neviem preco by to mal byt gyc...
Keď k nej ešte niečo cítim,tak sa ju snažím brutálne ignorovať ale po čase,keď trochu vychladnem,dokážem sa s ňou aj rozprávať.Druhú šancu už nedávam nikdy,poučil som sa na vlastnej chybe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Čo sa týka druhých šancí, nerobím z toho drámu, tvárim sa, že ju dávam, každému na rozdávanie, ale v skutočnosti dotyčnému neverím už pomaly ani min.
problem solved
Pokial je to ale sklamanie nevedome , alebo nechtiac zapricinene , tak to beriem akoby sa nic nestalo.