Kdo pozná sestru tejto škodovky a to 110r ? čo nanu poviete no není krásna ? To auto má život , ma ducha . Mate niekdo vo vlasníctve tuto "káru" ? A ak mate nejake postrehy s rekonštrukciou alebo prerábkou na RS ?
@4 to len taká letná kára navozenie si cem nejakého golfíka kupiť a na zrazy určite pojdem ... tá okruzná jaszda čo býva po slovensku a taq To bude moj miláčik ....
No najviac asi ten motor zožere.. To asi budem posledné menit zatial tam je dobrý motor po GO
@5 možno by si mal porozmýšľať nad prerobením do total originálneho stavu, také kusy majú hodnotu.. zaregistruj sa tu » www.skoda110r.cz/... super ľudia, poradia
170kmh s motorom s fava?...hm pekne na hranici moznosti.
osobne by som do takehoto auta uz nevrazal ani korunu je to srotinka co pari na vrakac...ak neberiem v uvahu kusok vo vinikajucom stave ktory je urceny ako veteran pre potesenie...podotykam veteran a ten nema co mat upravy ..ale ma byt vylucne v ogiros podobe!
pekne pacia sa mi tie tuningy starix skodiviek. minule som dakde pozeral tuningy skody MB1000. pekne sa daju spravyt.
@8 v usa robia bezne tuningy a upravy aj podstatne starsix aut ako je ta skodovka. a tam nejde ani tak o original stav, ale oto, ako by to auto vyrobili dnes, alebo v tej dobe keby mali sucastne texnologie a materialy.
ALl chlapci to neni tuning ale prerábka na RS treba si to naštudovať dostať komplet diely nato ja cem preciznu robotu nie nejako odfláknute predsa má už aj moj foter v tom nejakú prax
@8 neni to an hranicí možn ostí na YT si pozry videa Treba sa trosku oto zaujimať KEd spravím setky upravy ako cem tak stovku dam ani nie za 10sekund Jedine co tma nebude original RS bude asi ten motor bude viacej vyšpickovaný Kukni te si 110r a 110RS co sa vám viac bude páčit... @stodvacink ár dík už som pár krát bol antom webe kukal som tie návody tam
ASi otom sem napisem blog na birdz ako pokracujú práce Inak ak si pametáte čo som písal o tom favorite čo som robil dávnejsie predal sa za 1200euro Zozeniem fotky dam ich sem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a chceš s tým potom normálne na cesty jazdiť? či len špeciál na zrazy
No najviac asi ten motor zožere.. To asi budem posledné menit zatial tam je dobrý motor po GO
osobne by som do takehoto auta uz nevrazal ani korunu je to srotinka co pari na vrakac...ak neberiem v uvahu kusok vo vinikajucom stave ktory je urceny ako veteran pre potesenie...podotykam veteran a ten nema co mat upravy ..ale ma byt vylucne v ogiros podobe!
@8 v usa robia bezne tuningy a upravy aj podstatne starsix aut ako je ta skodovka. a tam nejde ani tak o original stav, ale oto, ako by to auto vyrobili dnes, alebo v tej dobe keby mali sucastne texnologie a materialy.
@8 neni to an hranicí možn ostí na YT si pozry videa Treba sa trosku oto zaujimať KEd spravím setky upravy ako cem tak stovku dam ani nie za 10sekund Jedine co tma nebude original RS bude asi ten motor bude viacej vyšpickovaný Kukni te si 110r a 110RS co sa vám viac bude páčit... @stodvacink ár dík už som pár krát bol antom webe kukal som tie návody tam
ASi otom sem napisem blog na birdz ako pokracujú práce Inak ak si pametáte čo som písal o tom favorite čo som robil dávnejsie predal sa za 1200euro Zozeniem fotky dam ich sem