AWOJTE V STREDU SME MALIdiskoteku..a sme sa na nej spili prišli nam na tho učitelia..nho ale sme sa dohodli ze fšetko powieme na jedno diewča a ked sa budu pitat ze kto pil powieme ze newieme..!!...nhooo....ale tho diewča..powedala ze som jej dala peniaz
súhlasím s Keuskou... nie je hrdinstvo kydať na druhých a sám si zliznúť med...len si spapkaj to čo si si navarila... aspoň sa poučíš, že alkohol je hovadina (zvlášť v škole) a zabaviť sa dá aj bez neho...
sakra, preco ste niektore take sproste?: disappointed:
suhlasim s Ygorom a suhlasim aj so vsetkymi, co su za to, ze si za to mozes sama (myslim ze za to su vsetci). Nemala si robit sprostosti ale ucit sa . Ja som na diskoteke este nikdy nebola ne to este opijat sa .
No sama si si to spôsobila a ešte to aj zvaluješ na spolužiačku tak to si potom pekna krava ako naozaj prepač ale zvalovať to na dakoho ineho za svoje chyby tak to je podla mňa uplne svinstvo...ako aj ja som zažila všeliake prúsery ale treba sa naučiť že ked´ z dačim takym začneš a dojdu ti nato tak si to aj odnesieš a nie to potom ešte zvalovať na inych to je zbabelosť tak ked´ mi nato pridu tak to nezvalujem na iných a priznám sa...
A na co ste chlastali? Chceli ste si dokazat, ze nie ste deti a ze ste uz "velki"?? Tak si to teraz pekne odserte. Uvidime, ci si zoberiete ponaucenie z toho.
Nehovorim, ze ja som bol svatec, tiez sme chlastali pocas skolskych akcii a ku koncu sme aj v skole cosi vypili - ale nie sme tak sprosti aby sme sa nechali chytit a keby nas uz chytili tak si to odsereme, pretoze kupili sme to spolocne, pili sme to splocne, tak si to aj spolocne odsereme.
Som rad, ze som nikdy nepil s takymi loosrami ako ty, ze by sa na to vykaslali.
no tak prva chyba najebat sa v skole pekna picovina...ked tak vypit ste to mali venku...druha vec ked ste sprosti a neviete zahrat ze ste triezvi nepite...kam to ta mladez speje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
2) mozes za to sama, ked sa ozieras
3) uz nezakadaj blbe fora, kde je jasne ako to dopadne
tipujem 14... sakra tipol som viac, nevadi...
I tak... uz to tu bolo povedane- odser si to... mozes si za to sama
suhlasim s Ygorom a suhlasim aj so vsetkymi, co su za to, ze si za to mozes sama (myslim ze za to su vsetci). Nemala si robit sprostosti ale ucit sa . Ja som na diskoteke este nikdy nebola ne to este opijat sa .
pykaj za to, za čo si môžeš sama...
Nehovorim, ze ja som bol svatec, tiez sme chlastali pocas skolskych akcii a ku koncu sme aj v skole cosi vypili - ale nie sme tak sprosti aby sme sa nechali chytit a keby nas uz chytili tak si to odsereme, pretoze kupili sme to spolocne, pili sme to splocne, tak si to aj spolocne odsereme.
Som rad, ze som nikdy nepil s takymi loosrami ako ty, ze by sa na to vykaslali.