podľa toho za čo.. ak sa na dačo učím a zlyhám, tak @1 ..ak ide o pi*ovinu ako je nenapísaná domáca úloha/sloh/prezentácia (a všetko na poslednú chvíľu načarbem cez prestávku), tak mi je tá 4 úprimne v peku..
Nedostala som nikdy za deň dve 4, myslím, že na ZŠ/SŠ (a dokonca aj VŠ) sa dá tomu vyhnúť ak si aspoň na chvíľu otvoríš zošit (ak si samozrejme vôbec píšeš poznámky). Brala by som to ako také osobné zlyhanie, že sa neviem naučiť 10 A4 alebo čo... Takže by som bola na seba nahnevaná, nie sa ešte utešovať ˇ_ˇ"
keď ťa to štve, tak sa začni učiť omg.
ja som mala známky v 95% na saláme (trápilo ma to, iba ak šlo o nejaký srdcový predmet)... a teraz je hlavné skúšku urobiť, či na A alebo na E to je fuk...
dve som ešte nechytila, ale jednu už hej a jednoducho som si vybavila z učiteľkou nech mi dá opravný termín na vyskúšanie/previerku vždy sa to podarilo alebo sa jednoducho nauč
neutešujem, proste je to v tej chvili moja zodpovednost, pretoze keby som sa tomu venovala viac, mohlo to vyjst. takze uz nad tym nepremyslam ale ak mi to velmi vadi, naucim sa a snazim sa dostat ine znamky, ak nie, tak mam pass a nechavam to na nahodu
@badassboy heh ja som dneska dostala 5 a 4 (a dve 1 - to je nepodstatné ) a neriešim to lebo ja jednoducho fyziku a ekonomiku nepochopím :ehm: a moji rodičia to vedia ... radšej s asústredím na iné predmety a nezaoberám sa tým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja som mala známky v 95% na saláme (trápilo ma to, iba ak šlo o nejaký srdcový predmet)... a teraz je hlavné skúšku urobiť, či na A alebo na E to je fuk...
Jebať to aj teba ty intelektuál.
aj tri gule v priebehu dvoch dni sa mi raz podarili