raz mi tak v školskej jedálni pred všetkými vyliezol z jedla veľký pavúk, asi najprekvapivejší zážitok.. Tie pohľady stáli za to a jak to všetci poodnášali v momente A najhoršie jedlo som mal také divné halušky čo smrdeli nedali sa jesť, dokonca aj profáci to odnášali nedotknuté buď so smiechom alebo s nadávkami
hehe, inak vazec je obec nejakych...ja neviem, proste blizko relativne od LM, mozno 20 km dakych...nechce sa mi zistovat, ale chodia busy relativne casto odtialto a ludia z vazca chodia do LM do skol a tak...jednoducho prilahla obec no
Školských jedálnach je poriadne hnustné jedlo. Napríklad minulý mesiac som tam našiel 3 muchy ups ta tretia bola na dve polky. A teray sa pýtam tie muchy v tom jedle to mala byť súčasť toho receptu alebo čo
Tak já v jídle teda nic nenašla, ale dost jasně si pamatuju, že když jsme zkoušeli vyhazovat vydličky do stropu, že se tam jedna z nich chytla, protože byla od bramborový kaše xD
ja som chodila na ZS do skolskej jedalne...vacsinou to bolo vsetko dost nechutne, poriadne neumyte, strasne mastne, normalne som rada ze tam uz nechodim
no mi jedalen nazyvame jedalen a je to tam celkom dobre dost stolov no a mozme si vacsinou vybrat z dvoch jedal alebo 50 dalsich jedal na objednavku a chuto to tam naozaj dobre niekedy, mame tam aj speciality ako gordon blue co mi nazyvame karton blee a chuti super
Nič som tam našťastie nenašla keďže som prestala na obedy chodiť čo najskôr ako som mohla, ale spolužiačka tam našla žuvačku A keďže ku nám chodia na obedy z okolitých škôl (gympel, špeciálna, obchodná,) tak videla ako jeden cigáň vylieval polievku z taniera späť do tej misy :/:/:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale inak mi to celko chutilo .
hehe, inak vazec je obec nejakych...ja neviem, proste blizko relativne od LM, mozno 20 km dakych...nechce sa mi zistovat, ale chodia busy relativne casto odtialto a ludia z vazca chodia do LM do skol a tak...jednoducho prilahla obec no
nazvat aj jedlom
hrach a ryzu v dzbanoch s vodou=D=D -ale to decka porobili =D=D
A ako nazývame? Bračka,Grcka,Kentus a podobne