Takze, pomaly sa nam koncia prazdniny a bolo by na case zohnat nejaky pekny batoh. Dnes som takmer cely den patrala na nete ale nenasla som nic co by bolo uplne vyhovujuce. Bud bol batoh maly alebo skaredy Takze ak viete o nejakych e-shopoch kde najdem
ja mam dve tasky. obidve su pokreslene centrafixkami a su podla mna dost dobre. novu nechcem, lebo aj tak by som ju nenosil. aj keby ano tak ju pokreslim, velike A-cko v kruzku a ostatok.
ja mam batoh od meatfly je pekny velky ale zas nie tak aby som sa s nim nevopchala do autobusu......ja mam taky bledomodro-hnedy s karom ale vydela som v roznych farbach a typoch....takze odporucam..
www.blackcomb.sk ..možno tu si vyberieš....ale na tvojom mieste by som si sla kúpiť batoh niekde do skateshopu ..lebo nahodou ti príde a bude mať čudný tvar alebo tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
či chceš len slovenske stranky?
@4 mne nejde o to ci to je alebo nie je cool, ale o to ze potrebujem vak usposobeny na nosenie dosky...
jednoznacne =D
Uplne nenormálny, ešte aj moj menovec