Takze moji mili birdzaci,napiste sem kludne vas nazor na skolu,ja osobne som za posledne dni zazila v skole dost zaujimave situacie ohladne nasho vedenia (o com svedcia posledne dva blogy v mojom profile) a len som velmi krutila hlavou nad tou nezmyselnos
Nase skoly a v poriadku??? Haha to je akurat tak super vtip! Nase skoli nie su VOBEC v poriadku!
O tom svedci uz len to aky maju ziaci priemer a ako sa spravaju v skole... aky su arogantni, namysleni a rozmaznani (podaktori).
A to, ze ucitelia nemaju absolutne ziadnu autoritu! Zda sa vam uplne normalne ked vedenie posle napr. na nejaky vylet "ucitelku", ktora vzivote neucila, zacala ucit sotva pred par mesiacmi a ktoru nerespektuje absoluten NIKTO?!!! Ako sa to mohlo vyzerat na tom vylete?!! To je podla vas v poriadku??
A to ze sa vsetci tym blbcom co robia najviac zle iba vyhrazaju a nic s tym naozaj nerobia? A niektori ucitelia sa vyhovaraju ze to nema zmysel, ze aj tak opat zacnu... Keby s tym daco naozaj robili tak by snad prestali. Co sa ich boja ci co?
Toto je len niekolko prikladov... Takze v poriadku to urcite nie je!
Píšeš, akoby bol problém v samotných učiteľoch ... No problém je skôr v systéme, že keď dzré decko dostane pohlavok tak to hneď idú vyšetrovať hrdinskí spravodliví krimimagori z tv JOJ a podobne
Nase skolstvo je asi v takom istom stave ako zdravotnictvo takze v dost zlom.Suhlasim s tym ,ze ucitelia nemaju ziadnu autoritu cest vynimkam ako je moj triedny.V nasej triede sme k ucitelom dost sprosty a priznam sa ,ze obcas aj ja som riadny drzak ale treba povedat ,ze v nasom skolstve su aj ucitelia ktori su riadni idioti aspon na nasej skole ich paru je.
@7 no presne aj v tom to je. Ale aj vo vedeni ked davaju do skol ucitelov bez akejkolvek autority. Jasne, ze ucitelov je malo ale radsej nech nie su ziadni ako by mali dat ucitela bez autority.
A aj v tom ze same vedenie to nevie riesit
@5 slabý priemer? oproti komu slabý?
posledný test EÚ, slovenskí žiaci tuším na treťom mieste z celej únie. My sa učíme omnoho viac ako z iných krajín a aj viac vieme.
ale prax to vedia zas tam lepšie
@10 Ci ziadny ucitel alebo ucitel bez autority to mas uplne jedno pretoze ked je ucitel bez autority tak sa nikto neuci a vsetci sa spravaju tak, ako keby tam ani NEBOL
to ste este nevideli skolsky system vo Francuzsku a potom by ste nieco vraveli skola od 8 do 18 a nendaj Boze, ked ste na intraku, tak potom povinne ucenie s otvorenymi dverami, hodiny maju 55 minut a 5 min prestavku, ucia sa tu same hluposti, ktore nikdy im na nic nebudu mam pokracovat?? zamyslite sa najprv vychadza iniciativa od ziaka, ucitel moze mat aj 20 rocnu prax, ale ked ziak nechce, tak sa nenauci
@14 Anooooo! Pokracuj nech vieme ze nie sme na tom tak hrozne . Nasa jedina utecha... Mimochodom su tam taky hulvati ako tu??? Aj ked s takym systemom..
ako moj nazor na toto je taky ze ucitelia-vidno kolko robia za to co im platia-uplne minimum..ale co sa tyka toho skolskeho systemu-podla mna je na dobrej urovni..porpvnajte si take USA abo hociaku znamu krajinu..
@15 ziaci su tu tupci, so vzdelanim su pozadu, na fyzike sa ucia to, co my v 8. rocniku, ci kedy (sosovky), na chemii, kolobeh vody, anglictina uroven 5. rocnika
jooj to bolo, keď u nás chodila inšpekcia profesori sú na nás jak kati ale keď bola inšpekcia, tak sa pretvarovali jooj to sťa anjeli rovno z neba ale aj tak je náš gympeľ pod úrovňou dosť jak tam boli na chodbe napr. vystavené prezúvky to je úroveň
@17 dievca,v USA sa neucia take veci,z kt. 70% v skole potrebovat urcite nebudes....a tam sa ucia jedneho spisovatela a vedia o nom vsetko,kdezto na SR sa ucime kvantum a nevieme o nich nic ked zmaturujeme,a to je podla teba dobre?..podla mna je to chabe
no tak niektori sem pisete riadne hluposti,ako moze niekto porovnavat nas skolsky system s tym americkym?myslis si,ze ked sa ucia menej je to lepsie?to ze po maturite nic nevies je len tvoja chyba,mozes byt len rad,ze mas pristup k tolkym informaciam,a je uz len na tebe ci sa tomu budes venovat...vsetci sem pisete len same negativa,ale neuvedomujete si,ze vacsina z vas co sem pisu,tvoria to skolstvo,takze menej reci a viac cinov deti moje!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
O tom svedci uz len to aky maju ziaci priemer a ako sa spravaju v skole... aky su arogantni, namysleni a rozmaznani (podaktori).
A to, ze ucitelia nemaju absolutne ziadnu autoritu! Zda sa vam uplne normalne ked vedenie posle napr. na nejaky vylet "ucitelku", ktora vzivote neucila, zacala ucit sotva pred par mesiacmi a ktoru nerespektuje absoluten NIKTO?!!! Ako sa to mohlo vyzerat na tom vylete?!! To je podla vas v poriadku??
A to ze sa vsetci tym blbcom co robia najviac zle iba vyhrazaju a nic s tym naozaj nerobia? A niektori ucitelia sa vyhovaraju ze to nema zmysel, ze aj tak opat zacnu... Keby s tym daco naozaj robili tak by snad prestali. Co sa ich boja ci co?
Toto je len niekolko prikladov... Takze v poriadku to urcite nie je!
Píšeš, akoby bol problém v samotných učiteľoch ... No problém je skôr v systéme, že keď dzré decko dostane pohlavok tak to hneď idú vyšetrovať hrdinskí spravodliví krimimagori z tv JOJ a podobne
A aj v tom ze same vedenie to nevie riesit
Hej a na škole ostane jeden učiteľ, to bude ideálny stav?
Toto treba riešiť skôr na úrovni politiky ako na úrovni riadenia konkrétnych škôl ...
V prvom rade tých vzdelaných a charizmatických učiteľov treba vychovať, až potom ich bude možné zamestnať
posledný test EÚ, slovenskí žiaci tuším na treťom mieste z celej únie. My sa učíme omnoho viac ako z iných krajín a aj viac vieme.
ale prax to vedia zas tam lepšie
Tak to určite nie
Netreba tie následky zveličovať