Ahojte poradili by ste mi ako je to s prechodom cez hranice? Bola som už na takom výlete a nekontrolovali nas. Je možné že by kontrolovali každý kufor v autobuse alebo nejako "vyňuchali" travu? A ako to zachrániť ak ano? Konzumácia ma už napadla ďak
konzumacia ? ti jebe sak to sa nerobi s kokainom do tych kapsul ? nezistia ti to , sak tie kontroly byvaju tak sporadicky skor , ked tak si otvor cipsy a daj si to na spodok baliku medzi ne
Ja som bol vo FR so skolou a kontrolovali autobusy, všetci vonku sme išli oni so psom dnu a prehladavali kufre aj priuxnu batozinu. Viem že otec tiet cestoval cez FR vlakom a dostal pokutu lebo mal viac cigarier pri sebe par kartonov cigariet, takže s travou by som neriskoval urcite. A také reči že to riešiť cez pravnika potom, na to sa nespoliehaj
Isli sme sice len do CR [ slight_smile: ale nekontrolovali. Kamosi isli do Talianska a nekontrolovali. Pohode to zober a ked tak to mozes zjest jak hovoris Teda pokial si neplanujes zobrat 15g alebo kolko.Inak ale podla mna zbytocne mas stresy lebo nic kontrolovat nebudu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
btw schengen ti nieco hovori?