do bojnic, pani ucitelka slubila, ze ked budeme dobri, tak okrem povinnej navstevy ZOO budeme moct aj sa povozit na tych autickach co do seba vrazaju. ze nam da rozchod na 15 minut.
@nenay my sme ho mali v tretom asi az...ale ja to mam do bojnic pomerne daleko, tak to mozno aj preto..alebo neviem no, ale prvaci sme tam kazdopadne nesli.
sme drzy, nevychovany tak nas ucitel nikde nezoberie...ale asi aj preto ze jedine dva vylety na ktorych sme spolu boli dopadli katastrofalne... ale isla by som niekde aspon na jeden den
boli sme v trencine a dokopy sme vysli az hore na hrad pozreli sa zisli dole, vacsinu casu sme stravili v nakupnom stredisku a ako som predpokladala cesta busom je vzdy najlepsia..
Nikde ani sme nikdy neboli v prváku sa chodí len na jeden deň to sa nám nechcelo v druháku nemal ísť kto s nami a v tretiaku nemôže ísť na koncoročák nikto kvôli praxi Ale chceme si zorganizovať niečo vlastné na chatu do Hornej Súče
no jasné...28.5 sme boli v Košiciach nooo pekne vlacikom sme slii...a cestou som omylom opľula vedľajšie okno..vplyvom vetra a čistou náhodou to okno bolo práve učiteliek...takže sranda nedalo sa to umyť počas jazdy takže ak pôjdete niekedy vláčikom do Košíc tak si všimnite že jedno okno je poriadne ofľusané!
ale inak fajn...zatiaľ čo všetci žiaci ako blbí behali po obchodoch som sa JA vzdelávala v Rákocyho krypte a potom ešte že múzeum voskových figurín...
inak máte pekné ZOO a s jednou ťavou som sa tak spriatelila že sme sa dohodli že si ju adoptujem.
Jo..a taktiež máte prítulné holuby a vrabce...ma skoro zožrali tam na námestí!
My sme boli dnes v Martine vlastne naša trieda,ja som nešla..radšej som peniaze na výlet ktorý je aj tak o ničom minula na nákupy a potom som bola na kávičke s kamarátom konečne
Ach, vylety su naj. nasa trieda chodila tak ze do Svajciarska, minuly rok bolo Taliansko a Holandsko . A ked neboli taketo mimozahranicne, tak sme chodili na chaty po Slovensku.
vcera akurat sli na tri dni do Bojnic ale ja som nesla kvoli nejakym ludom a este asi pojdeme na jeden den zas do blavy do prez.palaca ale to asi tez nepojdem sak naco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale inak fajn...zatiaľ čo všetci žiaci ako blbí behali po obchodoch som sa JA vzdelávala v Rákocyho krypte a potom ešte že múzeum voskových figurín...
inak máte pekné ZOO a s jednou ťavou som sa tak spriatelila že sme sa dohodli že si ju adoptujem.
Jo..a taktiež máte prítulné holuby a vrabce...ma skoro zožrali tam na námestí!