poterbujem aby ste mi poradili nejake miesto doma v 3 izbovom byte, ktory zdieľam s mamou a sprostou sestrou , ktore sa mi vo všetko hrabu a všetko snoria, kde si môžem skryť od nich NEJAKE TAJNE VECI lebo oni všetko vyhrabuuu
podľa toho, o čo ide... do vankúša sa dá čosi poschovávať... do knižiek... obalov od liekov... a to vlastne ešte v dnešnej dobe internetu je niečo hmotné, čo treba schovať?
napr do vnútorných vreciek búnd a kabátov čo sú odložené cez leto v skrini
tam som proste vedel že cez leto nebudú loziť
alebo do návliečky vankúša a ustlať si postel až si ustielaš alebo ak nie tak nehaj rozhádzanú nech nepúta pozornosť
vymyslieť sa dá bárs čo len čím viac to chceš zahrabať tým viac to dojebeš
a na vianoce som darčeky zajebal pod výzdobu do stromčeka ešteže tak husto zdobia stromček
ja mam svoj stolik a tam mi nikto nechodi . a ak nahodou ano a ja o tom neviem , tak dotycny musel byt parkrat nemilo prekvapeny ale nikdy mi nikto nehovoril
pod oblečenie v skrini, pod posteľ ak máš takú otváraciu, za knihy v poličke, do školskej tašky, do taštičky s náramkami, náušničkami a takými vecami, pod koberec, za skriňu, posteľ
inak, mne keď sa doma odvážil niekto liezť do vecí (a to mi robila mama s bratom pravidelne), tak som ich proste zhúkala a húkala na nich pravidelne, kým sa to nenaučili, že moje veci majú obchádzať.
na miesto kde by to nikdy nehľadali, nejaké školské nepoužívané knihy počas roka teraz mi napadlo a nevrav na rodinu že je sprostá v živote ťa to môže omrzieť.
prípadne vytiahni nejakú zásuvku a pod ňu, je tam trošku miesta .. alebo nechaj to na chlapca !
jednoducho to vyhoď a máš pokoj...
nech tie dve snoria ako stopárske psy aj tak nič nenajdu...
neskoršie sa im už nebude chcieť nič hladať, lebo aj tak si budu myslieť, že vlastne nič nenajdu.....
najlepšie na tom je, že chcú niečo hladať a pritom nevedia čo to vlastne je, :-S :-S :-S :-S
Vnútrajšie vrecko zimnej bundy, pod matrac na kresle (neviem ako to nazvať) úplne naspadok poličky s nohavičkami alebo to čo chceš schovať daj to nejakej krabice...
teda, to sú moje skrýše kde mám schované veci
ja som ako mladsia mala svoju skrysu v bedni od stolneho pocitaca (nech bola mama akokolvek zvedava, komp by nerozoberala...) a potom som si cigarety skryvala v zasobniku na papier na tlaciarni...
stacilo napchat hocico do hocicoho elektronickeho a mohla som si byt ista, ze tam mi sahat nebude
heh, ešte som si spomenul, môj nebohý dedo, mal perfektnú skrýšu, do skrine od kabatov na zadnu stranu vo výške hlavy zahlobil klinec a naň zavesil igelitku s vkladnými knižkami.... :-S :-S :-S
@JulietDeyl
makes sense, pýtať sa takéto niečo ľudí ktorí nepoznajú ani len základný pôdorys daného bytu, nie to ešte rozloženie nábytku a prehľadávacie zvyky jeho osadníkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
tam som proste vedel že cez leto nebudú loziť
alebo do návliečky vankúša a ustlať si postel až si ustielaš alebo ak nie tak nehaj rozhádzanú nech nepúta pozornosť
vymyslieť sa dá bárs čo len čím viac to chceš zahrabať tým viac to dojebeš
a na vianoce som darčeky zajebal pod výzdobu do stromčeka ešteže tak husto zdobia stromček
mňa by zaujímalo čo chceš skrývať
vyrež dieru do nejakej knihy ktorú pravdepodobne nikto nebude čítať a skry to v nej.
prípadne vytiahni nejakú zásuvku a pod ňu, je tam trošku miesta .. alebo nechaj to na chlapca !
nech tie dve snoria ako stopárske psy aj tak nič nenajdu...
neskoršie sa im už nebude chcieť nič hladať, lebo aj tak si budu myslieť, že vlastne nič nenajdu.....
najlepšie na tom je, že chcú niečo hladať a pritom nevedia čo to vlastne je, :-S :-S :-S :-S
teda, to sú moje skrýše kde mám schované veci
stacilo napchat hocico do hocicoho elektronickeho a mohla som si byt ista, ze tam mi sahat nebude
heh, ešte som si spomenul, môj nebohý dedo, mal perfektnú skrýšu, do skrine od kabatov na zadnu stranu vo výške hlavy zahlobil klinec a naň zavesil igelitku s vkladnými knižkami.... :-S :-S :-S
makes sense, pýtať sa takéto niečo ľudí ktorí nepoznajú ani len základný pôdorys daného bytu, nie to ešte rozloženie nábytku a prehľadávacie zvyky jeho osadníkov
to je tazke takto poradit ked nepozname ake je to co chces schovat velke