Hej,keď som bol malý,rád som miešal ingrediencie typu horčia,voda,káva,cukor,korenie,sol,paprika,zemina,olej,ocot...atď. a núkal som to doma každému...
Jé, teší ma ako skoro som tu objavil nejaké reakcie . Myslíte,že by ste vedeli svoju prípravu koktailu popísať, natočiť, nafotiť? Ak je niekto ochotný a za, píšte správu!
akože len tak zmiešať dokopy všetko možné, čo mi napadne? Samozrejme, pamätám si na môj nápoj Šľak!, kt. bol vlastne len sirupová voda s citrónom, cukrom a škoricou
Mali sme asi 12 rokov a 20ročnú príručku o koktejloch, išlo do toho mlieko, citron a neviem čo ešte a celé sa to zgrclo
Alebo sme raz skúšali urobiť mojito, no nemali sme limetky, ani ľad, ani čerstvú mätu, tuším ani hnedý cukor, len biely rum. Takže sme použili citrony, studenú vodu a namiesto mäty sme v tom vyluhovali mätový čaj Ale nebolo to až také hrozné.
jednu dobu sme chodievali na dom kamarátom, kde sa usporadúvali výhradne koktailové party, ja som pre istotu nemiešala a pila len víno a piekla im hranolky, pretože páni boli schopní dať do mojita dve deci bieleho rumu ale veľmi ma bavilo nakupovanie na také akcie, to bolo na tom najlepšie. potom aj tak všetci poskákali do bazéna a boli schopní sa tri hodiny krútiť v jednom smere, aby urobili čo najväčší vír
ingrediencie : drvený ľad, sirup podľa príchute (len nepoužívajte clever sirup to je hrozný kentus ) a mlieko ... zmiešať dokopy a hotovo ... ale možno vám to chutiť nebude ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale to asi nebol koktail
Už sa teším na ďalšie odpovede v ankete!
banánový a jahodový alebo banánovo - jablkový alebo banánovo - jahodový
..kvak..
Alebo sme raz skúšali urobiť mojito, no nemali sme limetky, ani ľad, ani čerstvú mätu, tuším ani hnedý cukor, len biely rum. Takže sme použili citrony, studenú vodu a namiesto mäty sme v tom vyluhovali mätový čaj Ale nebolo to až také hrozné.
pomer : byočko
ingrediencie : drvený ľad, sirup podľa príchute (len nepoužívajte clever sirup to je hrozný kentus ) a mlieko ... zmiešať dokopy a hotovo ... ale možno vám to chutiť nebude ...
a milujem ľadovú kávu