Co dobreho, by si rad vediet? Bambusove ponozky za cenu postovneho a ine hluzy ponukat po telefone, ako serioznu pracu neodporucam. Ako vychodisko z nudze, ci brigadu ... zalezi zas od tvojho zaludka a ako to povedat, to je fuka. Ked s nimi skoncis, este par rokov ti budu spamovat telefonicky a mailovy kontakt aby sis prisiel zarobit. Na profesii je diskusne forum, dakedy tam bolo toho popisaneho vela.
krista boha, 2 týždne mi vyvolávalo nejaké číslo, a dneska ráno o 7:30 som to už nasratá zdvihla, a tá krava mi tam začne dávať ódy na bambusové ponožky.... WTF?!???
postieľať všetkých telemarketingových pracovníkov, že ma obťažujú chujovinami... o POL ôSMEJ v noci
Tiež som tam bol ohľadne rozdávania letákov lebo hľadali nejakú osobu za muža čo neboli sním spokojní a pohovor bol na 2krát 1skupina ľudí v jeden deň a druhá v ďalší deň lebo nás bolo veľa a pravdepodobne prijali ženu nakoľko boli nespokojní z mužom a len zavolala že ma neprijali žiadne emaily a myslím že ani telefonáty.A ak by aj zistili by že márnia svoj drahocenní čas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
krista boha, 2 týždne mi vyvolávalo nejaké číslo, a dneska ráno o 7:30 som to už nasratá zdvihla, a tá krava mi tam začne dávať ódy na bambusové ponožky.... WTF?!???
postieľať všetkých telemarketingových pracovníkov, že ma obťažujú chujovinami... o POL ôSMEJ v noci
takže dobrá skúsenosť ...