@ssnehulienka tak v kocke, dodanie záleží od toho či je tovar na pobočke (ak si z ba) alebo na centrálnom sklade v prahe ale málokedy sa stalo že to trvalo viac ako 24 hodín. občas v prahe niečo posrali (napr. poslali 22 televízor samsung namiesto 55 lg) ale to sa hneď vyriešilo a ak bol daný tovar na sklade na priamy predaj, zákazník ho dostal. reklamácie sa riešily cez servisné centrá jednotlivých spoločností, my sme tovar len prevzali a odovzdali zákazníkom. pýtaj sa ak chceš ešte niečo vedieť.
@oiquell O doručenie sa nejedná. Myslel som tie platobné terminály čo tam majú. Človek tam nemôže zaplatiť kartou ale musí ísť vybrať hotovosť zo stroja(z bankomatu) a potom ich zase obratom vhadzuje do stroja na pobočke. A čo je ešte čudnejšie: Prečo keď to človek zaplatil cez net musí k tomu stroju ísť aj tak a vytlačiť si potvrdenie?
Chápem nejaké interné dôvody určite majú ale z pohľadu zákazníka je to nezmysel a vždy keď som tam prišiel tak som videl ľudí ako stoja v nesprávnej rade potom idú do rady k stroju, tam nevedia čo s tým, zistia že nezaplatia kartou tak utekajú k bankomatu a zase k stroju a zase k výdaju. Chápem, že sú internetový obchod ale toto je je zbytočne zložité. Nehovoriac o zmätočných inštrukciách.
@james144 netuším v akej pobočke si nakupoval, ja sám som nakupoval v ba a platil som kartou a takisto platili kartou tisíce ďalších zákazníkov. možno sa na niektorých pobočkách platiť kartou nedá. a áno je to z interných dôvodov, kôli skladovému systému a fakturácii.
@james144 akonáhle ty si zaplatil v stroji, dostal si papierik s číslom objednávky, my sme dostali do skladu info o tvojej objednávke, druh tovaru, lokácia na sklade atď. a tvoj tovar sme mohli nájsť a vydať ti ho.
od r. 2011 do teraz som tam kúpil už cca 50 vecí (PC komponenty, tablety, mp3, TV, slúchadlá, hry, Repro, USB kľúče, ...) a nič som ešte nemusel reklamovať, takže neviem asi šťastie
@oiquell ako chapem, lenze napr. hejko to ma podobne, pri vchode zadas cislo objednavky a tie iste udaje im mozu prist do skladu s tym, ze zaplatim na pokladni v hotovosti/kartou...
a k teme - super vyber, prehladny web, ale cenovo je to bieda, vacsinou vzdy najdem nieco lacnejsie s osobnym v ziline, ale na prehliadanie/porovnavanie su super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
dost znamy je takze si nemozu dovolit nejake chujoviny robit
Chápem nejaké interné dôvody určite majú ale z pohľadu zákazníka je to nezmysel a vždy keď som tam prišiel tak som videl ľudí ako stoja v nesprávnej rade potom idú do rady k stroju, tam nevedia čo s tým, zistia že nezaplatia kartou tak utekajú k bankomatu a zase k stroju a zase k výdaju. Chápem, že sú internetový obchod ale toto je je zbytočne zložité. Nehovoriac o zmätočných inštrukciách.
a k teme - super vyber, prehladny web, ale cenovo je to bieda, vacsinou vzdy najdem nieco lacnejsie s osobnym v ziline, ale na prehliadanie/porovnavanie su super
ale chcela som zahlasovať