@ainie V tomto roku kúpený mobil, zatiaľ ide Takže spokojnosť. Inak stačí si pozrieť portály ako heureka.sk, prípadne najnakup.sk, tam máš recenzie rovno od ľudí
Prípadne, ak trochu pogúgliš, tak sa dá zistiť, či ten obchod nemá niečo na rováši
Kupoval som si mobil asi pred rokom, ktory bol pisany na sklade. K tomu som si objednaval este nejake puzdro. Mobil nechodil tyzden, dva, tri, mesiac, az sa to poriadne natiahlo. Tak som tam volal, ze co je s tym a oni mi zahlasili, ze to puzdro nemaju a ani tak skoro mat nebudu, lebo ze uz s danym dodavatelom nespolupracuju. Kebyze im tam nezavolam, tak mobil mi k kvoli puzdru za 2€ poslu na svateho Dindy
vychádza to lacnejšie v e-shope ako v kamennom obchode ale musíš sa modliť,aby sa ti daná vec nepokazila,pretože reklamovať niečo,čo si kúpila cez net v nejakom e-shope je MOR.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» obchody.heureka.sk/mp3-sk/recenze/...
v poslednej objednavke mi sice poslali vadny mp3 prehravac ale to bola vada vyrobcu...poslal som im ho s5 na reklamaciu a ta prebehla bez problemov...
Prípadne, ak trochu pogúgliš, tak sa dá zistiť, či ten obchod nemá niečo na rováši
Kupoval som si mobil asi pred rokom, ktory bol pisany na sklade. K tomu som si objednaval este nejake puzdro. Mobil nechodil tyzden, dva, tri, mesiac, az sa to poriadne natiahlo. Tak som tam volal, ze co je s tym a oni mi zahlasili, ze to puzdro nemaju a ani tak skoro mat nebudu, lebo ze uz s danym dodavatelom nespolupracuju. Kebyze im tam nezavolam, tak mobil mi k kvoli puzdru za 2€ poslu na svateho Dindy